HonorYleinen

Vuotokuvassa Honor 30 -malliston puhelimen kamera – vahvistus 50 megapikselin Sony IMX700 -sensorille

Vuotokuva Honor 30 -malliston älypuhelimesta.

GSMArena.com -sivusto on julkaissut tänään kuvan yhden toistaiseksi julkaisemattoman Honor 30 -malliston puhelimen kamera-alueesta, joka vahvistaa samalla mielenkiintoisia yksityiskohtia puhelimesta. Honorin odotetaan esittelevän Honor 30 -malliston älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa 15. huhtikuuta, mutta julkaisusta Euroopassa ei ole mitään tietoa.

Toistaiseksi ei ole myöskään tiedossa, mikä Honor 30 -malliston puhelimista kuvassa esiintyy, mutta kamerat eroavat selvästi aikaisemmin nähdystä luonnoskuvasta, jossa esillä oli Honor 30 -perusversio. Huhuissa on ollut myös Honor 30 Pro- sekä Honor 30 Pro+ -puhelimet, joten nyt kuvassa esillä oleva puhelin on jompikumpi pro-versioista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva vahvistaa Honor 30 -malliston puhelimessa olevan laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria ja kaksois-LED-salama. Honor käyttää kamerasta tuttua ”Matrix Camera” -nimitystä, jollainen nähtiin myös Honor View30 -puhelimessa. Kuvasta saadaan vahvistus myös puhelimen Sony IMX700 -sensorille, jonka tarkkuus yltää 50 megapikselin tasolle. Pääkameran ohella puhelimessa tulee olemaan todennäköisesti ultralaajakulmakamera sekä periskooppikamera, joka kykenee 5x optiseen zoomaukseen. Neljäs kameroista on mahdollisesti makrokamera tai ToF-sensori.

Kamera-alueessa on myös kultainen kehys sekä teksti, joka vahvistaa puhelimen nopean Octa PD -automaattitarkennuksen. Puhelimen yläreunassa on esillä myös yksi mikrofoni sekä todennäköisesti infrapunalähetin.

Julkaisuun on aikaa enää siis pari viikkoa, joten kovin kauaa Honor 30 -puhelimia ei enää tarvitse odotella. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua puhelimista tullaan kuulemaan lisätietoja sekä näkemään vuotokuvia.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor