RedmiYleinen

Redmi Note 7:n Suomi-hinta selvisi – 48 MP kamera 199 euron puhelimessa

Xiaomi julkaisi tammikuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa Redmi Note 7 -älypuhelimen, jossa on vaikuttavia ominaisuuksia hintaluokassaan. Nyt puhelin on tulossa vihdoin myyntiin myös Suomessa Verkkokauppa.comin valikoimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 7 tarjoaa muun muassa 48 megapikselin pääkameran sekä Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiirin. Puhelimessa on vähimmillään 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näytössä on 19,5:9-kuvasuhde sekä pieni vesipisaramainen lovi, jossa on ainoastaan etukamera. Redmi Note 7:n akun kooksi on ilmoitettu 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Mielenkiintoisin ominaisuus puhelimessa on varmasti 48 + 5 megapikselin kaksoiskamera. Suurempi 48 megapikselin kamera on Samsungin käsialaa. Kuvia ei kuitenkaan taltioida 48 megapikselin tarkkuudella, vaan tässä hyödynnetään Samsungin Tetracell -teknologiaa, joka yhdistää neljä pikseliä yhdeksi suureksi 1,6 um pikseliksi. Redmin mukaan tämä teknologia nostaa suuresti valon ja selkeyden määrää kuvissa jopa hämärissä olosuhteissa. 5 megapikselin kamera on taasen ainoastaan bokeh-kuvaamista varten. Kamerassa on myös tuttuja tekoälyominaisuuksia sekä yökuvaustila.

Verkkokauppa.comissa Redmi Note 7 on ostettavissa kahdessa versiossa, joista 199 euroa maksavassa on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua tallennustilaa. Kalliimpi 4 + 128 gigatavun versio maksaa 259 euroa. Toistaiseksi puhelin on saatavilla voin mustassa väriversiossa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi