OnePlusYleinen

Edullisempi 709 euron OnePlus 7 Pro ja kalliimpi 599 euron OnePlus 7 ostettavissa Suomeen OnePlusin verkkokaupan kautta

OnePlus julkaisi eilen uudet OnePlus 7– ja OnePlus 7 Pro -älypuhelimet maailmanlaajuisesti. Aikaisempina vuosina OnePlus on tuonut Suomessa myyntiin kaikki versiot puhelimistaan, mutta tällä kertaa yhtiö ilmoitti Suomessa tulevan myyntiin vain tietyt versiot OnePlus 7 -mallistosta.

Eilen kerrottiin OnePlus 7 -mallista tulevan Suomessa myyntiin vain edullisempi 549 euroa maksava 6 + 128 gigatavun versio. OnePlus julkaisi kuitenkin myös 8 + 256 gigatavun variantin, jonka ei kerrottu tulevan Suomeen. OnePlusilta vahvistettiin kuitenkin tänään, että OnePlus 7 -mallin suuremmalla muistilla varusteltu versio on myös suomalaisien kuluttajien ulottuvilla yhtiön oman verkkokaupan kautta, jossa on tarjolla sama valikoima kuin muissakin Euroopan maissa. OnePlusin kautta OnePlus 7 -mallin 8 + 256 gigatavun versio maksaa 599 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sama koskee myös OnePlus 7 Prota, josta kerrottiin tulevan Suomessa myyntiin ainoastaan 8 + 256 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versiot 749 euron ja 829 euron hintaan. Puhelimesta on myös olemassa edullisempi 8 + 128 gigatavun versio, joka on tarjolla OnePlusin oman verkkokaupan kautta 709 euron hintaan. Kyseessä on siis edullisin versio OnePlus 7 Prosta.

Eilen Suomessa ilmoitetut OnePlus 7 Pro- ja OnePlus 7 -versiot ovat tarjolla OnePlusin kumppaneiden kautta Suomessa, joiden lisäksi loput versiot ovat ostettavissa vain OnePlusin verkkokaupan kautta. Alapuolella on vielä listaus malleista, jotka ovat saatavilla jälleenmyyjiltä sekä pelkästään OnePlusin kautta.

OnePlus 7 Pro -puhelimen myynti alkaa Suomessa 21. toukokuuta ja OnePlus 7 -puhelimen myynti 4. kesäkuuta.

OnePlus 7 Pro:

OnePlus 7:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eikö otsikko ole hieman outo?

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus