XiaomiYleinen

Xiaomin uusi Redmi Pad myyntiin Suomessa 299 euron hintaan – tarjoaa yli 10 tuuman näytön 90 hertsin virkistystaajuudella

Redmi Pad

Xiaomi esitteli Redmi Pad -tabletin jo lokakuussa Euroopan markkinoille, mutta vielä tuolloin ei ollut tiedossa tabletin tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja. Nyt Xiaomin uusin tabletti on kuitenkin jo saatavilla Suomessa ilman erillistä ilmoitusta.

Redmi Pad on tullut nyt saatavilla Gigantin valikoimiin 299 euron hinnalla. Kyseessä on tabletin Wifi-versio 3 + 64 gigatavun muisteilla. Tabletista on kolme väriversiota, jotka ovat hopea, vihreä sekä harmaa. Julkaisun aikana tabletin hinnaksi Euroopassa kerrottiin 279 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Redmi Pad

Rakenteellisesti Redmi Pad on metallia ja laitteessa on keskitytty ohueen toteutukseen. Paksuutta on vain 7 millimetrin verran. Redmi Pad painaa myös 445 grammaa. Xiaomi esitteli tabletin kolmessa värissä, jotka ovat harmaa, hopea sekä mintunvihreä.

Redmi Pad -tabletissa on 10,61 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näyttöön on saatu 400 nitin maksimikirkkaus sekä tuki 10-bittisille väreille.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiirissä on kaksi 2,2 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A76-ydintä sekä kuusi 2,0 GHz:n kellotaajuudella hyrräävää Cortex-A55-ydintä. Tabletissa on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Padissa on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera takaosassa, jossa on automaattitarkennus. Etuosassa on myös 8 megapikselin kamera, jossa on 105 asteen kuvausalue ja niin sanottu FocusFrame-tekniikka. FocusFrame varmistaa, että käytössä on laajempi kuvausalue, kun kuvassa on useita henkilöitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Padin akunkestosta on vastaamassa 8000 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi kestää helposti päivän verran. Lataus tapahtuu 18 watin teholla, mutta Xiaomi toimittaa tabletin mukana 22,5 watin laturin. Äänenlaadusta vastaa neljä Dolby Atmos -sertifioitua kaiutinta. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI for Pad -käyttöliittymä.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi