XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti Redmi Pad -tabletin Euroopassa – yli 10 tuuman näyttö ja neljä kaiutinta

Redmi Pad

Xiaomi on esitellyt tänään Xiaomi 12T -sarjan huippupuhelimien rinnalla Euroopan markkinoille myös uuden Redmi Pad -tabletin. Kyseessä on edullisemman pisteen tabletti, joka tarjoilee hintaluokassaan tuttuja viihdekokemuksia.

Rakenteellisesti Redmi Pad on metallia ja laitteessa on keskitytty ohueen toteutukseen. Paksuutta on vain 7 millimetrin verran. Redmi Pad painaa myös 445 grammaa. Xiaomi esitteli tabletin kolmessa värissä, jotka ovat harmaa, hopea sekä mintunvihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Pad -tabletissa on 10,61 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näyttöön on saatu 400 nitin maksimikirkkaus sekä tuki 10-bittisille väreille.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiirissä on kaksi 2,2 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A76-ydintä sekä kuusi 2,0 GHz:n kellotaajuudella hyrräävää Cortex-A55-ydintä. Tabletissa on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Padissa on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera takaosassa, jossa on automaattitarkennus. Etuosassa on myös 8 megapikselin kamera, jossa on 105 asteen kuvausalue ja niin sanottu FocusFrame-tekniikka. FocusFrame varmistaa, että käytössä on laajempi kuvausalue, kun kuvassa on useita henkilöitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Padin akunkestosta on vastaamassa 8000 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi kestää helposti päivän verran. Lataus tapahtuu 18 watin teholla, mutta Xiaomi toimittaa tabletin mukana 22,5 watin laturin. Äänenlaadusta vastaa neljä Dolby Atmos -sertifioitua kaiutinta. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI for Pad -käyttöliittymä.

Euroopassa Redmi Pad tulee saataville 279 euron hintaan. Redmi Pad tulee myyntiin myös Suomessa, mutta saatavuus- ja hintatiedot vahvistetaan myöhemmin.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi