HuaweiYleinen

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Huawei Watch Fit Elegant myyntiin Suomessa 139 euron hintaan

Huawei Watch Fit Elegant

Huawei on ilmoittanut tänään tuoneensa Suomessa myyntiin uuden Huawei Watch Fit Elegant -älykellon, joka on hieman paranneltu versio viime vuonna myyntiin tuodusta Watch Fit -älykellosta. Uudessa versiossa on pääasiassa keskitytty päivittämään ulkoista toteutusta uusilla tyylikkäillä väreillä sekä laadukkaammalla runkomateriaalilla.

Uusi Huawei Watch Fit Elegant on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen Frosty White ja musta Midnight Black. Huawei on vaihtanut alkuperäisessä kellossa olleen muovirakenteen ruostumattomaan teräkseen, joka takaa aikaisempaa paremman premium-viimeistelyn. Kellossa on edelleen tuttu fluorielastomeeriranneke. Hintaa uutuusversiolla on 139 euroa ja se on saatavilla nyt Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti ja ominaisuuksiltaan Huawei Watch Fit ja Watch Fit Elegant ovat identtiset, eikä muutoksia ole tehty. Huawei Watch Fit Elegant tarjoaa suuren 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 456 x 280 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa 2,5D kaareva lasi, joka tuottaa saumattoman vaikutelman kellon kehyksen kanssa. Kelloon on saatu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa, Bluetooth 5.0 -yhteys sekä monia antureita, kuten sykesensori, ympäristön valonanturi, IMU-anturi sekä GPS-tuki.

Akunkeston kerrotaan olevan peruskäyttötilanteessa jopa 10 päivää, joka saavutetaan kaksoispiirisarjan ja energiaa säästävien algoritmien ansiosta. Huawei on varustellut Watch Fit Elegantin magneettisella pikalatauksella, jonka avulla kerrotaan viiden minuutin latauksella akun riittävän koko päivän.

Huawei Watch Fit Elegant tarjoaa 12 nopeaa harjoitusanimaatiota, joiden avulla saa apua esimerkiksi kahvitauolla jumppaamiseen. Lisäksi kellosta löytyy 96 harjoittelutilaa, joiden avulla omia suorituksia on mahdollista seurata hyvin tarkasti. Kello tallentaa myös sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa. Kellolla voidaan mitata myös unen laatua, happisaturaatiota tai sydämen lyöntinopeutta. Uutena ominaisuutena Huawei on kelloon tuonut myös kuukautiskierron seuraamisominaisuuden.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei