NokiaYleinen

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Nokia Professional True Wireless Earphones P3600 -nappikuulokkeet julkaistiin

Nokia-brändin alaisuudessa on julkaistu jälleen uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka ovat kiinalaisen RichGo Technology -yrityksen käsialaa. Uudet kuulokkeet kantavat nimeä Nokia Professional True Wireless Earphones P3600, ja ne on lisätty Nokian sivuille kaikessa hiljaisuudessa. Toistaiseksi kuulokkeet eivät ole saatavilla, eikä niiden hinnoittelua ole vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeet tarjoavat kevyen 4,6 gramman painoisen rakenteen, ja kotelon kanssa kokonaispaino yltää 63 grammaan. Kuulokkeiden kotelon kerrotaan olevan valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuulokkeissa on myös IPX4-sertifikaatin mukainen roiskevedenkestävyys.

Pelkissä kuulokkeissa on 6 tunnin akunkeston 45 milliampeeritunnin akulla. Latauskotelossa on 400 milliampeeritunnin akku, joka lataa kuulokkeet muutaman kerran täyteen ja yhteensä kuulokkeet tarjoavat 24 tunnin kuunteluajan. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys, joka takaa vakaan sekä energiatehokkaan yhteyden puhelimen kanssa. Mukana on myös Qualcommin laadukkaita tekniikoita, kuten AptX Adaptive.

8 millimetrin elementin avulla kuulokkeet tarjoavat hyvää äänentoistoa sekä bassotoiston pitäisi olla myös hyvää. Kuulokkeisiin on saatu Clear Voice Capture -tekniikka, joka tekee äänestä puheluiden aikana kristallinkirkkaan. Nokia Professional True Wireless Earphones P3600 -kuulokkeet tarjoavat myös erillisen pelitilan, jonka päällä ollessa kuulokkeiden viive on pienempi ja ääni on synkronoitu kuvan kanssa.

Lähde: Nokia Professional True Wireless Earphones P3600 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia