SpotifyYleinen

Spotify korotti hintojaan Suomessa – jatkossa premium-tilaus maksaa 10,99 euroa

Spotify logo

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on ilmoittanut nostavansa palvelunsa hintoja Suomessa. Spotify Premium -tilauksen hinta nousee paketista riippuen 1-2 euroa, ja muutokset ovat voimassa uusilla tilaajilla heti, ja nykyisille tilaajille muutokset astuvat voimaan maaliskuussa 2021.

Spotify Premiumin yksilötilauksen hinta on ollut pitkään 9,99 euroa, mutta nyt muutoksia myötä hinta nousee 10,99 euroon. Lisäksi muutoksia on tehty muihinkin premium-paketteihin. Duo-tilauksessa hinta nousee 13,99 eurosta 14,99 euroon ja Perhe-tilauksen hinta nousee 16,99 eurosta 18,99 euroon. Lisäksi Spotify on päättänyt myös nostaa Opiskelija-tilauksen hinnan aikaisemmasta 4,99 eurosta 6,49 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Spotifyn mukaan hinnat nousevat, jotta yritys voi jatkossakin kehittää palvelua ja tarjota parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen sekä uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia.

Muutoksen jälkeenkin Spotifya on mahdollista käyttää ja kuunnella ilmaiseksi mainoksien kanssa, mutta premium-tilauksella käyttäjät voivat nauttia musiikista ilman mainoksia, ladata musiikkia, kuunnella ihan mitä tahansa kappaletta sekä skipata kappaleita rajattomasti. Uudet premium-tilaajat tulevat saamaan myös edelleen yhden kuukauden ilmaiseksi.

Spotifyn premium-tilauksien uudet hinnat.

Lähde: Spotify

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Spotify