OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord N10 5G -puhelimen seuraaja kantaa nimeä OnePlus Nord N1 5G

OnePlus Nord N10 5G ja OnePlus Nord.

OnePlus julkaisi viime vuonna uuden Nord-älypuhelinmalliston, johon esiteltiin kolme älypuhelinta, jotka olivat Nord, Nord N10 5G sekä Nord N100. Uusia Nord-malliston älypuhelimia on selvästi tulossa, ja nyt uutta tietoa on saatu tunnetun vuotajan kautta.

Nord-malliston kerrotaan olleen menestys, jonka takia se saa jatkoa myös vuonna 2021. OnePlussalta odotetaan kevään aikana huippuluokan OnePlus 9-, 9E- ja 9 Pro -puhelimia, mutta myöhemmin on luvassa OnePlus Nord N1 5G, jonka kerrotaan olevan seuraaja OnePlus Nord N10 5G -puhelimelle. Toistaiseksi julkaisuajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta puhelinta odotetaan vuoden toisella puoliskolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuore tieto on hieman erikoinen, sillä OnePlus Nord N1 5G -mallinimen olisi voinut odottaa kuuluvan viime kesänä julkaistun OnePlus Nordin seuraajalle. On siis edelleen epäselvää, millä nimellä OnePlus Nordin seuraajaa kutsutaan, jos sellainen on jossain kohtaa luvassa. Jos tuoreet tiedot pitävät paikkansa, niin OnePlussan nimeämiskäytäntö ei ole ainakaan kovin selvä.

OnePlussalta on huhuttu myös OnePlus Nord SE -puhelinta, jonka odotetaan olevan kuitenkin vain erikoisversio jo markkinoilla olevasta Nord-puhelimesta. Tämän vuoden aikana OnePlus tulee kuitenkin laajentamaan mallistoaan entisestään, ja samalla yhtiö tulee ottamaan haltuun täysin uusia kategorioita, sillä kevään aikana odotetaan julkaistavaksi myös ensimmäistä OnePlus-älykelloa.

Lähde: Voice.com (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus