JollaSailfish OSYleinen

”Sailfish 3 Day” järjestetään 8. marraskuuta – uusi käyttöjärjestelmäversio julkaistaan

Suomalainen Jolla tulee järjestämään marraskuun alussa tilaisuuden, jossa tullaan kertomaan yhtiön tuoreimmasta innovaatiosta. Tilaisuudessa esitellään kolmannen sukupolven Sailfish 3 -käyttöjärjestelmäversio. Tapahtuma kulkee nimellä ”Sailfish 3 Day” ja se järjestetään Helsingissä.

Sailfish 3 tuo mukanaan lukuisia uudistuksia ja parannuksia. Paikallisten mobiiliekosysteemihankkeiden paremmaksi tukemiseksi Sailfish 3 mahdollistaa entistä varmemmat ja tasaisemmat ohjelmistopäivitykset, palvelut itsenäisten tuotekehityskeskusten luomiseen, paikallisen ylläpidon, koulutukset sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävät ohjelmisto-ominaisuudet. Sailfish 3:ssa on myös merkittävästi laajemmat turvallisuustoiminnot, joiden ansiosta käyttöjärjestelmä on entistäkin vahvempi ja soveltuu näin erinomaisesti erilaisiin yritystarpeisiin. Jolla kertoi alkuvuonna, että Sailfish 3 tuodaan markkinoille vaiheittain vuoden 2018 kolmannen neljänneksen aikana, mutta kehittäminen on vienyt selvästi hieman enemmän aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jollan Sailfish 3 Day -tapahtumassa on mahdollista kuulla, keskustella ja koittaa demoja Sailfish 3 -käyttöjärjestelmästä. Tilaisuudessa kerrotaan lisäksi Jollan tulevista suunnitelmista sekä on mahdollista testata uutta Sailfish X:llä toimivaa laitetta.

Sailfish 3 Day järjestetään 8. marraskuuta kello 17.00 Kaapelitehtaalla. Tapahtumaan täytyy ilmoittautua 2. marraskuuta mennessä tämän linkin kautta löytyvällä sivulla. Jolla tulee lähettämään tilaisuudesta myös live-lähetyksen, johon linkki julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Lähde: Jolla

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla