SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden huipputabletin – Tällainen on Galaxy Tab S6

Samsung on esitellyt uuden Galaxy Tab S6 -tablettinsa, joka on ollut viime aikoina useasti vuotojen kohteena. Kyseessä on kevyt ja tyylikäs tabletti, jonka uudet ominaisuudet takaavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kaikkialla. Kyseessä on myös huippuluokan Android-tabletti, jollaisia ei paljoa markkinoilta löydy.

Tabletissa on WQXGA-tarkkuinen Super AMOLED 10,5 tuuman näyttö. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa jopa teratavuun asti muistikortin avustuksella. Kameroita Samsung on pakannut uutuustablettiin peräti kolme kappaletta, joista kaksi on takaosassa. Kaksoiskamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestosta tabletissa vastaa suuri 7040 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen avustuksella. Galaxy Tab S6:n muita mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija sekä neljä AKG:n virittämää kaiutinta.

Samsungin tunnettu S Pen kehitettiin alun perin näytöllä kirjoittamiseen ja piirtämiseen, mutta Galaxy Tab S6:n mukana tulevassa S Pen -kynässä on monipuolinen kauko-ohjaus ja langaton lataus. Sisäänrakennetun Bluetooth-yhteyden avulla käyttäjät voivat hallita laitetta esimerkiksi S Penin liikkeillä uusien Air-toimintojen avaulla. Samoin videoiden ja valokuvien ottaminen ja multimediasisällön tarkastelu onnistuu etänä, vaikka tabletti itse ei olisi käyttäjän käsissä. Langaton lataus takaa, että S Pen -kynän akku kestää jopa 11 tuntia vain kymmenen minuutin latauksella.

Galaxy Tab S6:n myynti alkaa Suomessa 23. elokuuta ja värivaihtoehtoina ovat Mountain Gray, Cloud Blue ja Rose Blush. Tabletin Wi-Fi-version suositushinta on 749 euroa ja 4G-version suositushinta vastaavasti 799 euroa.

”Luovat ammattilaiset ja tehokäyttäjät tarvitsevat työkalun, joka on valmiina kun inspiraatio iskee ja mukautuu aktiiviseen elämäntyyliin. Galaxy Tab S6 sallii käyttäjiensä sekä olla luovia että nauttia viimeisimmästä teknologiasta työ- ja viihdekäytössä, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung