SamsungYleinen

Samsung aloitti Galaxy Fold -puhelimen myynnin Suomessa tänään

Samsung on tuonut tänään vihdoin Suomessa myyntiin yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Galaxy Fold -puhelimen. Kyseessä on samalla myöskin Suomessa ensimmäinen taittuvanäyttöinen laite, joka on saapunut myyntiin asti, sillä Huawein keväällä esittelemä Mate X -puhelin ei ole vielä tullut kuluttajien saataville. Galaxy Fold edustaa siis täysin uutta puhelinkategoriaa ja myöskin hinta on sen mukainen – 2100 euroa.

Avattuna Samsung Galaxy Foldin päänäyttö on 7,3 tuuman Infinity Flex -näyttö, joka hyödyntää Dynamic AMOLED -tekniikkaa. Näytön laatu on QXGA+ -tasoa ja sen kuvasuhde on 4.2:3. Taitettuna laitteen kannessa sijaitseva etunäyttö on kooltaan 4,6 tuumaa ja se hyödyntää Super AMOLED -tekniikkaa. Näyttö on HD+ -tasoa ja siinä on 21:9-kuvasuhde. Avattuna laite tukee kolmen sovelluksen käyttämistä samanaikaisesti. Tallennustilaa laitteessa on 512 gigatavua, jonka tukena on 12 gigatavua RAM-muistia. Galaxy Fold tukee ensimmäisenä maailmassa UFS 3.0 -standardia. Laite saa tehonsa viimeisimmän sukupolven suorittimesta. Galaxy Foldin akku on jaettu kahteen osaan, ja yhteensä ne ovat kooltaan 4380 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Fold on ollut ennakkotilattavissa Suomessa 11. lokakuuta lähtien ja tänään 18. lokakuuta puhelin on saapunut kauppoihin. Värivaihtoehtoina ovat Space Silver ja Cosmos Black, ja laitteen suositushinta on 2100 euroa. Samsungin mukaan puhelin on saatavilla valikoiduissa Telian, Elisan ja DNA:n myymälöistä sekä Samsung Shop-in-Shopista Tammiston Gigantissa. Galaxy Foldin hintaan sisältyvät langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, aramidisuojakuoret ja 12 kuukautta Samsung Care+ -palvelua.

SuomiMobiilin ensituntumat Galaxy Fold -puhelimesta voi lukea täältä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung