SamsungYleinen

Samsung ei korjaa taittuvien puhelimiensa suurinta ongelmaa tänäkään vuonna – Galaxy Z Flip 5 ja Galaxy Z Fold 5 ovat jälkeenjääneitä jo ennen julkaisua

Samsung Galaxy Z Fold 4 ja Galaxy Z Flip 4.

Samsung on taittuvanäyttöisten markkinoilla tunnetuin brändi, sillä yhtiön Galaxy Z Fold- ja Z Flip -puhelimet ovat menneet hyvin kaupaksi. Kilpailu on koventunut ja myös Samsung on itse jäämässä muiden jälkeen. Nyt tuoreet tiedot paljastavat, että Samsung ei ole korjaamassa puhelimiensa suurinta ongelmaa edes tämän vuoden malleissa.

Odotettavasti Samsung tulee julkistamaan uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa tuttuun tapaan loppukesästä, eli mahdollisesti elokuussa. Jo nyt useampi kuukausi etukäteen viranomaistietokannat ovat paljastaneet ensimmäisiä tietoja Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tulevat puhelimet esillä 3C-sertifioinnissa.

Kiinalainen 3C-tietokanta on listannut Galaxy Z Fold 5 -puhelimen SM-F946U-version sekä Galaxy Z Flip 5 -puhelimen SM-F731U-version tietoja. Molemmat puhelimet ovat sertifioitu 25 watin tehoisella pikalatauksella, joka on sama kuin useampana vuonna aikaisemminkin.

25 watin tehoinen pikalataus tuntuu jo vanhentuneelta verrattuna monissa puhelimissa nähtäviin selvästi tehokkaampiin latauksiin. Latausnopeudet ovat olleet Samsungin kipupiste jo aikaisemminkin, jonka takia on erikoista nähdä samat latausratkaisut jo viidennenkin sukupolven taittuvanäyttöisissä puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisissa taittuvanäyttöisissä haastajissa on nähty jo selvästi tehokkaampia pikalatauksia. Esimerkiksi hiljattain julkaistu Vivo X Fold2 tarjoaa 120 watin langallisen latauksen. Oppo tarjoilee taittuvissa puhelimissaan jopa 67 watin tehoisen pikalatauksen, Motorolalta löytyy 30 watin lataus ja Huaweilta sekä Honorilta 66 watin lataus. Samsungin 25 watin lataus jää siis selvästi jälkeen kilpailijoista.

Vaikka julkaisuun on vielä kuukausia aikaa, niin yleisesti sertifiointitiedot ovat pitäneet paikkansa. On myös mahdollista, että Samsung tekee latausnopeuksiin vielä muutoksia, joka olisi myös toivottavaa.

Lähde: Myfixguide.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung