XiaomiYleinen

Tässä on Xiaomin tuleva POCO F5 Pro – tarkat tuotekuvat ja tiedot eivät jätä mielikuvitukselle tilaa

POCO F5 Pro

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uusien Poco F5- ja Poco F5 Pro -älypuhelimien julkaisua globaaleille markkinoille. Uutuuspuhelimet eivät sinällään tule tarjoamaan yllätyksiä, sillä samat laitteet on julkaistu jo Kiinassa eri mallinimillä. Poco F5 Prosta on nyt paljastunut hintaa ja saatavuutta lukuun ottamatta aivan kaikki venäläisten toimesta.

Venäläinen Mvideo.ru on listannut Poco F5 Pron verkkokauppaansa kuvien ja tietojen kera. Tämä viittaa siihen, että Poco F5 -sarjan julkaisu lähenee kovaa tahtia ja niitä tullaan myymään myös Venäjällä. Xiaomi on nostanut markkinaosuuksiaan Venäjällä Ukrainan sodan alkamisen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO F5 Pro

Poco F5 Pron listaus paljastaa laitteen mustassa väriversiossa, jonka lisäksi kuvat vahvistavat kyseessä olevan identtinen laite Redmi K60 -puhelimen kanssa. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja pieni hiilikuitukuviointi reunoilla. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Puhelimessa vahvistetaan olevan 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on korkea 3200 x 1440 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä integroitu sormenjälkilukija. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasipinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin viime syksynä julkaisema 8-ytiminen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka hyrrää korkeintaan 3,2 GHz:n taajuudella. Poco F5 Prosta nähdään muistiversio, jossa on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä on Android 13.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat optisesti vakautettu 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin selfiekamera. Akku on kooltaan 5160 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 67 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimen kerrotaan tukevan myös 30 watin langatonta latausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco F5 Prossa kerrotaan olevan kaksi nano-SIM-korttipaikkaa, mutta muistikorttipaikkaa ei ole. Puhelimeen on tulossa myös Bluetooth 5.3 sekä NFC. Rakenteeltaan laite on IP53-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä. Mitoiltaan Poco F5 Pro on 162,8 x 75 x 8,5 millimetriä ja painoa on 204 grammaa.

Jälleenmyyjän listaus ei tässä vaiheessa kerro saatavuudesta tai hinnoittelusta mitään. Teknisien tietojen sekä laitteen ulkoasun osalta listaus ei jätä kuitenkaan tilaa mielikuvitukselle. Odotettavasti Xiaomi esittelee puhelimet huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa.

Lähde: Mvideo.ru (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi