SamsungYleinen

Samsung esittelee uudet taittuvat puhelimensa kello 14.00 – Katso Galaxy Unpacked -tilaisuutta täältä!

Samsung järjestää tänään kello 14.00 alkaen useiden uusien Galaxy-lippulaivatuotteidensa esittelytilaisuuden. Samsung lähettää tilaisuuden suorana omien sosiaalisen median kanaviensa kautta, joten julkaisua voi seurata helposti.

Huhuja tulevista tuotteista on ollut pitkään, eikä Samsungilla ole nähtävästi enää yllätyksiä tarjottavana. Raporttien mukaan tilaisuuden kohokohtana ovat taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet, Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit sekä Galaxy Watch 6 -älykellot. On kuitenkin mahdollista, että tilaisuudessa voidaan nähdä myös muita uutuustuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso Galaxy Unpacked  -tilaisuuttaa alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta kello 14.00 alkaen. Tuoreimmat uutiset julkaistavista tuotteista voi käydä lukemassa SuomiMobiilin etusivulta tilaisuuden jälkeen.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Samsung