OPPOYleinen

Oppo K11 julkaistiin Snapdragon 782G -järjestelmäpiirillä – tunnetaan myös OnePlus Nord CE 3 -puhelimena

Oppo K11

Oppo on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Oppo K11 -älypuhelimen. Kyseessä on pitkälti identtinen puhelin kuin Intiassa hiljattain julkaistu OnePlus Nord CE 3, mutta joitakin muutoksia on havaittavissa.

Uutuuspuhelimessa on 6,7 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, joka kauttaaltaan tasainen. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on tehty etukameraa varten reikä yläreunaan ja näytön alareunassa on integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 782G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Oppo K11 -puhelimessa on myös stereokaiuttimet, jotka on viritetty yhdessä Dolby Atmosin kanssa.

Laitteen takaosassa on kolmoiskamera, jossa tärkein yksityiskohta on Sony IMX890 -sensoriin perustu 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi mukana 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo K11 -puhelimessa on myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä tehokas 100 watin SuperVOOC-pikalataus. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää ColorOS 13.1 -käyttöliittymä.

Puhelin esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä sininen. Puhelimen 8 + 256 gigatavun versio maksaa 1899 juania ja kallein  12 + 512 gigatavun versio maksaa 2499 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 240 euroa sekä 315 euroa.

Lähde: Oppo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO