SamsungYleinen

Samsung esittelee uusia kestäviä laitteita 13. heinäkuuta – luvassa Galaxy Xcover 6 Pro ja Galaxy Tab Active 4 Pro

Samsungilta on odotettu uutta Xcover-malliston kestävärakenteista puhelinta jo pitkään, mutta nyt Samsung on itse vahvistanut julkaisevansa kaksi uutta tuotetta alle kuukauden päästä. Samsung on jakanut kutsuja online-tilaisuuteen, joka järjestetään 13. heinäkuuta 2022.

Tilaisuudessa Samsung tulee julkaisemaan huhuissa olleen Galaxy Xcover 6 Pro -älypuhelimen sekä myös uuden Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletin. Molemmat uutuustuotteet edustavat Samsungin kestävärakenteisten laitteiden valikoimaa. Samsung on julkaissut kutsussa myös kuvat laitteista, joista voidaan päätellä jotain yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab Active 4 Pro tulee samaan todennäköisesti noin 10 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, joka tukee S Pen -kosketusnäyttökynää. Lisäksi tabletissa on paksut kehykset, jotta se kestää käyttöä. Galaxy Xcover 6 Pro on kuvassa täysin samanlainen kuin aikaisemmin nähdyissä vuotokuvissa.

Toistaiseksi tabletin tietoja ei ole vuotanut, mutta Galaxy Xcover 6 Prosta on olemassa selvästi enemmän tietoja jo ennen julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 6 Pro tulee samaan muun muassa 6,6 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen 5G-yhteyksille. Puhelimessa on myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat vuotojen mukaan 50 megapikselin pääkamera sekä 8 tai 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimessa on myös 13 megapikselin tasoinen etukamera. Samsung tarjoaa puhelimelle Android 12 -käyttöjärjestelmän, USB-C-liittimen sekä 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung