SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili täytti seitsemän vuotta

SuomiMobiili

SuomiMobiili on tänään täyttänyt seitsemän vuotta. Sivusto lanseerattiin pienenä projektina 17. kesäkuuta 2015, mutta sittemmin SuomiMobiili on kasvanut osaksi suomalaista mediakenttää. SuomiMobiili on täysin itsenäisesti toimiva teknologiasivusto, jossa keskitytään jatkuvasti kehittyvään markkinaan uutisoinnin ja tuotetestien avulla.

Kuluva vuosi on ollut SuomiMobiilille onnistunut, sillä vuodenvaihteessa tehdyt muutokset toiminnassa näkyvät vahvasti jo nyt. Keväällä täysin uusittu sivustoilme on kerännyt lukijoilta paljon positiivista palautetta ja uusi koko sivuston laajuinen tumma tila on otettu hyvin käyttöön lukijoiden kesken. Lisäksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana tulemme laajentamaan sivustoa vielä uudella tuotevertailuominaisuudella, jonka kautta lukijat pystyvät kätevästi etsimään ja vertailemaan puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili on myös ollut vahvassa kasvussa alkuvuoden ajan. Sivuston käyttäjien määrä on kasvanut jo vuoden 2022 alkupuoliskolla noin 50 prosentilla verrattuna samaan ajankohtaan vuotta aikaisemmin. Vastaava kasvuprosentti oli vielä viime vuoden toisella puoliskolla 20 prosenttia, joten alkuvuodesta on pystytty kiihdyttämään sivuston kasvua.

SuomiMobiili uudistettiin keväällä 2022.

Päällisien muutoksien ohella SuomiMobiilin toimintaa on myös pengottu syvemmältä, sillä sivustoa nykyisin operoi vuoden 2022 alussa perustettu Vissi Media Oy. Muutokset tältä osin on otettu myös yhteistyökumppaneiden osalta hyvin vastaan, sillä nyt sivuston toimintaa pystytään kehittämään täysin uudella tavalla. Esimerkiksi SuomiMobiilin taustalla toimiva tiimi on kasvamassa ja sivustoa pyritään laajentamaan myös uusiin sisältömuotoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilia kannattaa käydä seuraamassa sosiaalisen median kanavissa, jotta pysyy perillä mobiilimaailman tuoreimmista suuntauksista. SuomiMobiili löytyy FacebookistaTwitteristäInstagramistaLinkedInistaTikTokista sekä YouTubesta.

Iso kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja sivuston kanssa avustaneille, jotka ovat mahdollistaneet SuomiMobiilin seitsemän vuoden mittaisen toiminnan.

///////

Eero Salminen
SuomiMobiilin päätoimittaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili