SamsungYleinen

Samsung esitteli edullisen Galaxy A03s -älypuhelimen – tarjoaa 5000 mAh akun ja sormenjälkilukijan

Samsung on esitellyt tänään Intian markkinoille uuden Galaxy A03s -älypuhelimen, jota odotetaan myyntiin myöhemmin myöskin Euroopan markkinoilla. Kyseessä on seuraaja viime vuoden lopulla julkaistulle Galaxy A02s -älypuhelimelle, ja kyseessä on yksi Samsungin edullisimmista Galaxy A -malliston laitteista.

Galaxy A03s -puhelimessa näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A03s tukee lisäksi muistikorttia, jolla tallennustilaa saadaan laajennettua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut Galaxy A03s:n takaosaan kolme kamerasensoria, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Galaxy A03s tarjoaa myös 5 megapikselin tasoisen etukameran.

Uutuuspuhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin pikalatauksen avulla USB-C-liittimen kautta. Samsung on laittanut puhelimeen lisäksi kaksi SIM-korttipaikkaa, Bluetooth 5.0 -yhteyden sekä kuulokeliittimen. Yksi uudistuksista on lisäksi kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, jota ei edeltäjämallista vielä löytynyt. Käyttöjärjestelmänä on Android 11, jonka päällä hyrrää Samsungin kehittämä One UI 3.1 Core -käyttöliittymä.

Intiassa Samsung on kertonut Galaxy A03s -puhelimen hinnaksi 3 + 32 gigatavun versiossa 11 499 rupiaa ja 4 + 64 gigatavun versiossa 12 499 rupiaa. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 132 euroa ja 143 euroa. Samsung on julkaissut laitteen kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen ja valkoinen. Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut saatavuutta Euroopassa.

Lähde: Samsung Galaxy A03s -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung