OnePlusYleinen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden ennakkomyynti alkoi – 149 euron uutuuskuulokkeet lupaavat paljon

OnePlus esitteli heinäkuussa uudet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet, jotka ovat yhtiön ensimmäiset täyslangattomat huippuominaisuuksilla varustellut kuulokkeet. Vielä julkaisun aikaan OnePlus ei kertonut kuulokkeiden tarkkaa myyntiin saapumista, mutta ennakkomyynnin on kerrottu alkaneen tänään.

Ennakkomyynti on alkanut tänään ja suositushinta on 149 euroa. Kuulokkeiden väriversiot ovat musta sekä valkoinen. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat saatavilla Suomessa OnePlussan verkkokaupasta sekä OnePlussan virallisilta jälleenmyyjiltä, joita ovat DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com sekä VeikonKone. Ennakkomyynti on käynnissä 18.-25. elokuuta välisenä aikana, ja toimitukset käynnistyvät 26. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on älykäs aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC), joka häivyttää älykkäästi ei-toivotut äänet reaaliajassa, kuten esimerkiksi taustalla kuuluvat ympäristön äänet ja puheensorinan. Säätämällä melunvaimennustasoa tilanteen mukaan aktiivisesti käyttäjä voi keskittyä musiikin kuunteluun häiriöttä. Molemmissa kuulokkeissa on kolme mikrofonia, jotka aktiivisesti suodattavat tarvittaessa jopa 40 desibelin taustamelun.

Yhdessä parannettujen kohinanvaimennusalgoritmien ja tuulelta suojaavan muotoilun avulla OnePlus Buds Pro -kuulokkeet varmistavat, että puhelut ovat aina kristallinkirkkaita myös kovaäänisessä ympäristössä. Kuulokkeissa on kerrottu olevan OnePlus Audio ID -ääniprofiili, joka palvelee käyttäjäkohtaisia ääniherkkyyksiä. OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa on 11 millimetrin dynaamisen elementti ja Dolby Atmos -tuki. OnePlussan mukaan kuulokkeet herättävät musiikin eloon ”rikkaalla diskantilla, sydäntä sykkivillä bassoilla ja kristallinkirkkailla lauluäänillä”.

Akunkesto kuulokkeissa on jopa 38 tuntia täyden latauskotelon kanssa. Kuulokkeet tarjoavat 10 tuntia käyttöaikaa vain lyhyellä 10 minuutin latauksella. Kuulokkeet tukevat OnePlusin tehokasta Warp Charge -pikalatausta sekä Qi-sertifioituja langattomia latureita. OnePlussan mukaan ergonominen muotoilu tarjoaa kevyen mutta mukavan istuvuuden, ja Buds Prosta löytyy myös Bluetooth 5.2 -tuki sekä erittäin matala latenssi Pro Gaming -tilassa.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus