SamsungYleinen

Samsung julkaisi edulliset Galaxy A12- ja A02s -älypuhelimet – myynti alkaa vuoden 2021 alussa

Samsung on tänään julkaissut kaksi alle 200 euron hintaista älypuhelinta Galaxy A -mallistoon. Kyseessä ovat Galaxy A12 ja Galaxy A02s, jotka tarjoavat hintaluokassaan tuttuja ominaisuuksia, mutta tuovat kuitenkin uusimpia innovaatioita yhä useampien kuluttajien saataville. Samsung on panostanut puhelimissa akunkestoon, kameroihin sekä näyttöön.

”Galaxy A12 ja A02s ovat jälleen osoitus halustamme kehittää tuotteita kaikilla hintatasoilla. Uutuudet lisäävät syvyyttä A-sarjaamme ja tuovat asiakkaidemme saataville enemmän puhelinvaihtoehtoja, joista löytyvät kaikkein tärkeimmät Galaxy-ominaisuudet fantastisella hinnalla”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A12 on kaksikosta hieman paremmin varusteltu. Siinä on 6,5 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, mutta Samsung ei paljasta tarkempia tietoja tämän osalta. Todennäköisesti järjestelmäpiirinä toimii MediaTekin kehittämä Helio P35. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Samsung on laittanut Galaxy A12:n takaosaan neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Puhelimen etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Galaxy A12 tarjoaa 5000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan 15 watin pikalatauksella. Laitteessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Samsung on julkaissut puhelimen neljässä värissä, jotka ovat musta, sininen, valkoinen sekä punainen. Samsung on ilmoittanut Galaxy A12:n tulevan myyntiin Suomessa vuoden 2021 alussa 179 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A02s on hieman karsitumpi uutuuspuhelin, mutta tarjoaa silti tuttuja ominaisuuksia. Näyttö on kooltaan myös 6,5 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Tehoista on todennäköisesti vastaamassa Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen takaosaan Samsung on sijoittanut kolme kamerasensoria, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Galaxy A02s tarjoaa myös 5 megapikselin tasoisen etukameran. Puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin pikalatauksen avulla.

Suomessa Galaxy A02s tulee myyntiin myöskin vuoden 2021 alussa. Tarjolla on musta ja valkoinen väriversio, ja Galaxy A02s:n hinnaksi on ilmoitettu 159 euroa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta Samsungin turhakkeet.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung