SamsungYleinen

Samsung esitteli edullisen Galaxy F13 -puhelimen – massiivinen 6000 milliampeeritunnin akku ja 50 megapikselin kamera

Samsung Galaxy F13

Samsung on esitellyt valituilla markkinoilla uuden Galaxy F13 -älypuhelimen. Kyseessä on edullisemman hintapisteen puhelin, joka tarjoaa kuitenkin hintaluokassaan mielenkiintoisia toteutuksia. Laite on esitelty Intiassa, eikä sitä odoteta myyntiin kovin laajasti muilla markkinoilla.

Galaxy F13 jatkaa tuttua Samsungin muotokieltä, sillä laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on pisaramainen lovitoteutus. Puhelin on valmistettu kokonaan muovista lukuun ottamatta näyttölasia. Galaxy F13 esiteltiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleanpunainen, tummanvihreä sekä vaaleansininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on suuri 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytön pisaralovessa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimen takaosaan on saatu kolme kamerasensoria, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Tehoista on vastaamassa Samsungin itse kehittämä Exynos 850 -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen korkeintaan 4G-yhteyksille. Samsung tarjoaa Galaxy F13 -puhelinta 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 tai 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi Galaxy F13 -puhelimen myyntivalteista on massiivinen 6000 milliampeeritunnin kokoinen akku. Puhelinta voidaan ladata korkeintaan 15 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää One UI -käyttöliittymä. Puhelimessa on lisäksi kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Intiassa Samsung tuo puhelimen myyntiin 4 + 64 gigatavun versiossa 11 999 rupian hintaan ja 4 + 128 gigatavun versiossa 12 999 rupian hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 145 euroa ja 157 euroa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung