SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy F22 -puhelimen – tarjoaa 90 hertsin AMOLED-näytön ja 6000 mAh jättiakun

Samsung on esitellyt tänään Intiassa uuden Galaxy F22 -älypuhelimen, joka tarjoaa edullisessa hintaluokassa mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja. Kyseessä on pitkälti sama laite kuin aikaisemmin globaalisti julkaistu Galaxy A22 4G -älypuhelin, mutta nyt Intian markkinoille siihen on tehty muutamia muutoksia myös nimen ohella.

Puhelimessa on suuri 6,4 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö kykenee myös 600 nitin maksimikirkkauteen ja sitä suojaa Gorilla Glass 5 -lasipinta. Tehoista vastaa 4G-modeemilla varusteltu MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia ja 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy F22 tarjoaa microSD-muistikorttipaikan, jolla voidaan laajentaa tallennustilaa jopa yhdellä teratavulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut uutuuspuhelimen takaosaan neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Galaxy F22:n etuosassa on yksi 13 megapikselin tasoinen selfiekamera. Yksi puhelimen myyntivalteista on jättikokoinen 6000 milliampeeritunnin akku, josta riittää puhtia pitkäksi aikaa. Galaxy F22:n suurta akkua ladataan USB-C-liittimen kautta jopa 25 watin pikalatauksella.

Muita puhelimen mainittavia ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, yksi kaiutin, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Samsung on ilmoittanut Galaxy F22:n mitoiksi 159,9 x 74,0 x 9,3 millimetriä ja painoksi 203 grammaa. Puhelin on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Denim Blue ja musta Denim Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa Galaxy F22 -puhelimella on Intiassa edullisimmillaan 12 499 rupiaa, eli noin 141 euroa. Samsungin ei odoteta julkaisevan puhelinta globaalisti.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung