HMDNokiaYleinen

Uusi 5G-yhteyksillä varusteltu Nokia-puhelin tulossa tänä vuonna

Kiinassa Nokia-puhelimet ovat nousseet pinnalle viimeisen viikon aikana vahvasti, sillä HMD Globalin odotettiin tekevän yhteistyötä Huawein kanssa HarmonyOS-käyttöjärjestelmän tuomiseksi Nokia-puhelimiin. Tieto kuitenkin kumottiin nopeasti HMD Globalin ja Huawein toimesta. Nyt HMD Globalin markkinointiasiantuntija on kommentoinut tulevista Nokia-puhelimista.

HMD Globalin Kiinasta käsin toimiva markkinointiasiantuntija Yucheng Zhang on kommentoinut Weibo-palvelussa kysymyksiin koskien Nokia-puhelimia. Yhdessä tuoreimmista vastauksista Zhang kertoo Kiinassa myyntiin tulevan uusi 5G-yhteyksillä varusteltu Nokia-puhelin ennen 11. marraskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä ei kuitenkaan pitäisi olla Nokia X20 -puhelimen julkaisu Kiinassa, vaan kyseessä pitäisi olla jokin uusi tuote. Yucheng Zhang on nimittäin kertonut, ettei Nokia X20 -puhelimesta ole Kiinan markkinoille suunnattua versiota, eikä sitä tulla siellä julkaisemaan. Yhdessä vastauksessa hän kertoo myös, ettei Nokia-merkkisten MediaTekin 5G-järjestelmäpiiriin perustuvien puhelimien julkaisua ole suljettu pois laskuista.

Zhang on kertonut Weibossa myös tietoja siitä, miten uusi Nokia-puhelinmalliston nimeämiskäytäntö suhteutetaan aikaisempaan nimeämiskäytäntöön. Nokia C -mallisto korvaa aikaisemmat C- ja Nokia 1 -sarjan puhelimet, kun taasen Nokia G -mallisto korvaa Nokia 2-, Nokia 3-, Nokia 4- ja Nokia 5 -mallistot. Nokia X -mallisto on suunniteltu korvaavan Nokia 6 -mallistosta ylöspäin nähdyt puhelimet.

Toistaiseksi tarkempia tietoja uusien Nokia-puhelimien julkaisusta ei ole. Todennäköisesti tulevien viikkojen aikana tullaan kuulemaan lisätietoja, sillä useat Nokia-äänituotteet ja puhelimet ovat saaneet viime aikoina sertifikaatteja.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD