SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Tab A8 -tabletin – tulee saataville tammikuussa 249 euron lähtöhinnalla

Samsung on julkaissut uuden Galaxy Tab A8 -tabletin, joka on Samsungin mukaan Tab A-sarjan tähän mennessä tehokkain tabletti. Ohuessa ja kevyessä tabletissa kerrotaan olevan panostetun näyttöön, suorituskykyyn ja perhekäyttöön. Samsung Galaxy Tab A8 tulee Suomessa saataville tammikuun alussa.

”Nykymaailmassa, jossa etätyöstä ja -opiskelusta on tullut normi, tabletti on noussut yhä tärkeämpään rooliin. Tabletti on käytännöllinen niin kotona kuin tien päällä, ja koska yhä useammat ihmiset käyttävät tabletteja videopuheluihin, verkkoluennoilla, pelaamiseen ja suoratoistoon, olemme luoneet Galaxy Tab A8:n näiden olosuhteiden perusteella koko perheen sekä myös yrityskäyttäjien tarpeisiin”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab A8 on varusteltuna 10,5 tuuman näytöllä, jossa on 16:10-kuvasuhde. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja siinä on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Galaxy Tab A8 -tabletissa on neljä Dolby Atmos -kaiutinta, joiden luvataan tuottavat korkealaatuinen ääni esimerkiksi elokuvien, musiikin, pelaamisen ja videopuheluiden parissa.

Galaxy Tab A8:ssa on 10 prosenttia parempi suorituskyky sarjan aiempaan malliin verrattuna. Tehoista vastaa Unisoc Tiger T618 -järjestelmäpiiri, joka on 12 nanometrin prosessilla valmistettu. Järjestelmäpiirissä on kahdeksan ydintä sekä integroidu 4G-modeemi. Tabletti on saatavilla joko 32 tai 64 gigatavun tallennustilalla ja 3 tai 4 gigatavun RAM-muistilla. Jos tallennustila loppuu, Galaxy Tab A8:ssa on microSD-muistikorttipaikka, joka tukee jopa 1 teratavun edestä ylimääräistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin sisuksista löytyy kookas 7040 milliampeerin akku, joka tukee 15 watin pikalatausta USB-C-liittimen kautta. Galaxy Tab A8 tukee kahden sovelluksen samanaikaista käyttöä Multi-Active Window -ikkunan ansiosta. Jos olet läsnä luennolla, voit keskustella luokkatovereiden kanssa, tehdä muistiinpanoja ja katsella esitystä samanaikaisesti. Drag&Split -toiminto avaa automaattisesti toisen selainikkunan, jos esimerkiksi vedät linkin selainikkunasta näytön toiselle puolelle.

Samsung on varustellut uutuustabletin 8 megapikselin tasoisella takakameralla, jossa on automaattitarkennus. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen etukamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Käyttöjärjestelmänä on edelleen Android 11, eikä tuorein Android 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa uusi Samsung Galaxy A8 tulee saataville tammikuun alussa ja väriversioina ovat harmaa, hopea ja pinkki. Hintaa tabletin 3 + 32 gigatavun Wi-Fi-versiolla on 249 euroa ja LTE-versiona 299 euroa. Suuremmalla muistilla varusteltu 4 + 64 gigatavun versio maksaa Wi-Fi-versiossa 279 euroa ja LTE-versiona 329 euroa.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung