SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Tab S7 FE 5G -tabletin kaikessa hiljaisuudessaan – hintaa 649 euroa

Samsung on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan uuden 5G-yhteyksillä varustellun tabletin, joka kantaa nimeä Galaxy Tab S7 FE 5G. Kyseessä on mielenkiintoinen uutuustabletti, jossa on keskihintaisista puhelimista tuttu järjestelmäpiiri, mutta muuten todella kyvykkäitä ominaisuuksia. Kyseessä on myös edullisempi versio viime vuonna julkaistuista Galaxy Tab S7 -malliston huipputableteista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Galaxy Tab S7 FE 5G on varusteltuna laadukkaalla alumiinirakenteella ja se on esitelty mustassa ja hopeassa väriversiossa. Tabletissa on kookas 12,4 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on saanut tuen myös S Pen -kynälle, joka mahdollistaa tutut ominaisuudet. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Tab S7 FE 5G tarjoaa toki myös tuen microSD-muistikortille aina yhteen teratavuun asti. Samsung on esitellyt tabletista myös 6 + 128 gigatavun muistiversion.

Akunkesto uutuustabletissa on 10 090 milliampeeritunnin akun varassa, jonka avulla pitäisi päästä jopa 12 tunnin aktiiviseen käyttöaikaan. Tabletissa on tehokas 45 watin pikalataus, jonka avulla se latautuu täyteen noin 190 minuutissa. Samsung on varustellut tabletin lisäksi 8 megapikselin pääkameralla sekä 5 megapikselin selfiekameralla.

Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 3 -käyttöliittymä. Galaxy Tab S7 FE 5G tukee myös Samsungin DeX-ominaisuutta yhdessä erikseen ostettavien näppäimistöjen kanssa. Äänentoisto tabletissa on kahden kaiuttimen varassa, jotka ovat AKG:n optimoimat.

Saksassa uuden tabletin hinnaksi on ilmoitettu 649 euroa, kun kyseessä on 4 + 64 gigatavun versio. Väriversioina on ainoastaan musta ja hopea, mutta odotuksien mukaan valikoima laajenee myöhemmin myös sinisellä ja pronssilla väriversiolla. Toistaiseksi Samsung on esitellyt Galaxy Tab S7 FE 5G -tabletin vain Saksassa, eikä saatavuudesta Suomessa ole mitään tietoa.

Lähde: Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G -tuotesivu (saksaksi), Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung