OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellosta esiteltiin Cyberpunk 2077 -erikoisversio Kiinassa

OnePlus on esitellyt Kiinan markkinoille uuden rajoitetun erän OnePlus Watch -älykellosta. Kyseessä on OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Limited Edition, joka on jatkoa viime vuonna esitellylle OnePlus 8T Cyberpunk 2077 -erikoispuhelimelle. Kellon uusi erikoisversio on julkaistu vain Kiinassa, eikä sitä odoteta myyntiin globaalisti. Huhujen mukana OnePlus toisi globaalisti tarjolle kellosta Harry Potter -erikoisversion.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisversiossa on tuttuun tyyliin hieman erilainen ulkoinen toteutus ja Cyberpunk 2077 -henkiset keltaiset yksityiskohdat. Teknisesti eroja ei OnePlus Watchin erikoisversioon ole tehty, vaan se perustuu jo markkinoilla olevaan kelloon. OnePlus on laittanut kelloon myös muutamia ohjelmistollisia muutoksia animaatioihin sekä kellotauluihin. OnePlus on kustomoinut kellon myyntipakkauksenkin ja toteuttanut erikoisen kädenmallisen telineen kellolle.

OnePlus Watch on saapunut jo perusversiossaan myyntiin Suomessakin 159 euron hintaan. Kello tarjoaa muun muassa pyöreän OLED-näytön, 402 milliampeeritunnin akun, IP68-luokituksen sekä useita erilaisia toimintoja aktiivisuuden seurantaan. Lisätietoja OnePlus Watch -älykellosta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa OnePlus Watch Cyberpunk 2077 -erikoisversio on tulossa myyntiin 1299 juanin hintaan 1. kesäkuuta. Hinta on suoraan muunnettuna noin 165 euroa. Todennäköisesti kello ei ole tulossa myyntiin Euroopassa, sillä myös OnePlus 8T -puhelimesta toteutettu Cyberpunk 2077 -versio oli saatavilla vain Kiinassa.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus