SamsungYleinen

Samsung esitteli myös kultaisen Galaxy Z Flipin sekä rajoitetun erikoisversion

Samsung Galaxy Z Flip Mirror Gold

Samsung esitteli uuden Galaxy Z Flip -taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka on kilpailija muun muassa Motorola Razr -simpukkapuhelimelle. Suomessa Samsung kertoi puhelimen olevan tulossa myyntiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat Mirror Black sekä Mirror Purple, mutta Samsung esitteli globaalisti myös kaksi muuta versiota uutuuspuhelimestaan.

Valikoiduilla markkinoilla Galaxy Z Flip tulee saataville myös kultaisessa Mirror Gold -versiossa. Teknisesti puhelin on täysin samanlainen kuin muutkin väriversiot, mutta ainoastaan väri on erilainen. Kultaista versiota ei ole aikaisemmin nähty myöskään vuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung esitteli laitteesta myös erillisen Galaxy Z Flip Thom Browne -erikoisversion. Kyseisessä versiossa on hieman erilainen ulkoinen toteutus ja yleisilmeeltään laite on hopea. Lisäksi puhelin on pakkaukseltaan hieman erilainen, sillä erikoisversion mukana toimitetaan tyyliin sopiva Galaxy Watch Active2 -älykello, Galaxy Buds+ -kuulokkeet sekä suojakuoret puhelimelle.

Suomessa Galaxy Z Flip maksaa 1550 euroa ja se tulee saataville 21. helmikuuta lähtien. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung