SamsungYleinen

Samsung esitteli puhelimen jättiakulla – Tällainen on Galaxy M35

Samsung Galaxy M35

Samsung on esitellyt uuden edullisemman jäsenen Galaxy M -mallistoonsa. Kyseessä on valituille markkinoille suunnattu Galaxy M35, joka on hieman muunneltu versio nykyisestä Galaxy A35 5G -puhelimesta.

Puhelimen suurin uudistus nähdään akussa, joka on nyt selvästi suurempi. Samsung on laittanut Galaxy M35 -puhelimen sisuksiin huiman 6000 milliampeeritunnin akun, joka on 1000 milliampeerituntia suurempi kuin Galaxy A35 5G -puhelimen 5000 milliampeeritunnin akku. Muilta osin puhelimet ovat hyvin samanlaisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M35 on saanut 6,6 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön kirkkaus yltää 1000 nitiin ja näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Tehoista vastaa Samsungin itse kehittämä Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Takaosaan on saatu kolme kameraa, jotka ovat 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 13 megapikselin tasoinen selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 14, jolle on luvattu 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M35:n suurta akkua ladataan 25 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Muita mainittavia ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, Wi-Fi 6- ja Bluetooth 5.3 -yhteydet, muistikorttipaikka sekä stereokaiuttimet.

Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat tummansininen, vaaleansininen sekä harmaa. Toistaiseksi Galaxy M35 on saatavilla vain Brasiliassa Samsungin omasta verkkokaupasta. Hintaa on 2699 realia, eli noin 479 euroa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung