MotorolaYleinen

Tähän ei edes Samsung pysty, Motorola pistää parastaan uuden taittuvan puhelimensa kanssa

Motorola valmistautuu julkaisemaan uudet taittuvanäyttöiset Razr 50- ja Razr 50 Ultra -älypuhelimet lähiviikkoina. Vuotoja puhelimista on nähty hiljattain todella paljon, ja nyt tuorein sertifikaatti paljastaa mielenkiintoisen parannukset erityisesti Razr 50 Ultran kohdalla.

Tuleva taittuvanäyttöinen XT2451-4-mallikoodia kantava puhelin on saanut kiinalaisen 3C-sertifikaatin, josta paljastuu tietoja esimerkiksi latauksesta. Sen mukaan Motorola Razr 50 Ultra olisi saamassa tuen jopa 68 watin tehoiselle langalliselle pikalataukselle. Kyseessä on selvä parannus edeltäjän 30 watin pikalataukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lataustiedot löytyvät sertifikaatista

Lisäksi Motorola tarjoilisi yhden tämän hetken tehokkaimmista pikalatauksista simpukkamallisten taittuvien puhelimien kategoriassa. Esimerkiksi Samsung on pystynyt tähän mennessä tarjoamaan vain 25 watin tehoisen pikalatauksen, eikä tuleva Galaxy Z Flip 6 tule huhujen mukaan olemaan yhtään sen parempi. Motorolan uutuuden 68 watin pikalataukselta voidaan siis odottaa paljon.

Aikaisempien huhujen mukaan Motorola Razr 50 Ultrassa olisi 4000 milliampeeritunnin akku, joten 68 watin tehoisen pikalatauksen avustuksella se latautuisi mukavan nopeasti täyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos huhut pitävät paikkansa, niin Razr 50 Ultrassa olisi 6,9 tuuman sisänäyttö, jossa on 2640 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 165 hertsin virkistystaajuus. Ulkonäyttö olisi 4,0 tuuman kokoinen, joka on 0,4 tuumaa suurempi kuin edeltäjässä. Puhelimeen odotetaan kahta 50 megapikselin kameraa ulkopuolelle sekä 32 megapikselin etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa myös Qualcommin uusi Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muita mainittavia tietoja olisivat Android 14, Dual-SIM, Bluetooth 5.4 sekä NFC. Mitoiksi kerrotaan 171 x 74 x 7,2 mm ja painoksi 184 g.

Motorola ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää, mutta Razr 50 -sarja voidaan nähdä kesän aikana.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola