SamsungYleinen

Samsung esitteli täysin uuden Galaxy A80 -puhelimen – Hinta 679 euroa

Samsung on esitellyt tänään uusia Galaxy A -malliston älypuhelimia Euroopassa ja yksi uutuuksista on Galaxy A80. Kyseessä on täysin uudenlainen älypuhelin Samsungilta, joka tulee myös Suomessa myyntiin. Samalla Samsung esitteli myös Galaxy A20e- sekä Galaxy A40 -laitteet.

”Uudet Galaxy A -puhelimet ovat täynnä viimeisintä teknologiaa ja innovaatiota yhdistettynä omintakeiseen muotoiluun. Keskihintaluokka kehittyy vauhdilla ja asiakkaat painottavat kovasti saatavilla olevia ominaisuuksia. Olemmekin Samsungilla ylpeitä voidessamme tarjota kuluttajille kyvykkäitä näyttöjä, kamerateknologiaa ja akunkestoa parhaalla hinta–laatu-suhteella”, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A80 yhdistää Samsungin mukaan tärkeimmät ominaisuudet innovatiiviseen, kääntyvään kameraan, joka avaa uusia mahdollisuuksia valo- ja videokuvaukseen. Kolme kameraa toimivat yhdessä antaen käyttäjälle uusia tapoja olla luova. Kääntyvä kamera liukuu ylös näytön takaa ja ottaa kuvia molempiin suuntiin, eli käyttäjien ei enää tarvitse tinkiä selfie-kuvien laadusta. Käytettävissä ovat 48 megapikselin pääkamera f/2.0-aukolla, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 3D-ToF-syvyyskamera bokeh-efektin luomiseen myös videoita kuvatessa. Suuren aukon ja Dual Pixel -teknologian ansiosta tarkkojen kuvien otto onnistuu myös hämärissä olosuhteissa. Kamerat eivät myöskään vie lainkaan tilaa näytöstä, joten käyttäjät saavat äärimmäisen visuaalisen kokemuksen elokuvissa, peleissä ja sovellusten moniajossa. Sujuvan toiminnan takaavat vahva suoritin ja kookas akku.

Kääntyvän kameran ohella puhelimesta löytyy 6,7 tuuman Full HD+ Super AMOLED New Infinity -näyttö sekä Qualcommin tuore Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Galaxy A80 tarjoaa mukavat 128 gigatavua, mutta laitteessa ei ole muistikorttipaikkaa. Puhelimen näytössä on myös integroituna sormenjälkilukija. Akunkestosta on vastaamassa 3700 milliampeeritunnin suuruinen akku, jota voidaan ladata 25 watin pikalaturilla.

 Suomessa Galaxy A80:n suositushinta on 679 euroa ja sen myynti alkaa kesällä. Puhelimen tarjolle tulevat väriversiot ovat hopea, kulta sekä musta.

Samsung Galaxy A80 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,7 tuuman Full HD+ Super AMOED (New Infinity Display)
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 730G
 • RAM-muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Takakamera: 48 MP (perus) + 8 MP (ultrawide) + 3D ToF
 • Etukamera: Kääntyvä (sama kuin takakamera)
 • Akku: 3700 mAh / 25W pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
 • Muuta: NFC, sormenjälkilukija näytössä
 • Värit: hopea, kulta ja musta
 • Mitat: 165,2 x 76,5 x 9,3 mm

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung