SamsungYleinen

Samsungilta myös uudet Galaxy A70-, Galaxy A40- ja Galaxy A20e -puhelimet Suomen markkinoille

Samsung Galaxy A70

Uuden Galaxy A80 -puhelimen ohella Samsung on esitellyt Galaxy A70-, Galaxy A40- ja Galaxy A20e -puhelimet Suomen markkinoille. Samsung esitteli Galaxy A70 -puhelimen jo aikaisemmin lehdistötiedotteen kautta ja Galaxy A40- sekä Galaxy A20e ovat julkaistu jo aikaisemmin valituilla markkina-alueilla.

Samsung Galaxy A70:ssä on kookas akku, joka mahdollistaa pitkät käyttöajat ilman latausta. Kolmoiskameran avulla käyttäjät voivat luoda persoonallisia kuvia, hyödyntäen laajakulmaa ja syvyysefektejä. Selfie-kamera vie äärimmäisen pienen tilan näytöltä ja on lähes näkymätön, minkä ansiosta kuvat ja videot saavat pääosan näytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A70:ssä on muun muassa 6,7-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, 32MP etukamera, takana 32MP pääkamera / 5MP syvyyskamera / 8MP ultralaajakulmakamera, 4500 mAh akku ja näytönalainen sormenjälkilukija.

Samsung Galaxy A40 on yksinkertaisesti muotoiltu ja siinä on merkittävä määrä näyttöpinta-alaa. 16 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin laajakulmakamera ja 25 megapikselin selfie-kamera sallivat käyttäjän tallentaa kaiken, mitä päivä tuo tullessaan. A40 on kompakti, turvallisesti sormenjälkitunnistimella suojattu ja kookkaalla Super AMOLED -näytöllä varustettu. Samsung Galaxy A40:ssä on 5,9-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, 25MP etukamera, takana 16MP pääkamera / 5MP laajakulmakamera, 3100 mAh akku ja sormenjälkilukija.

Samsung Galaxy A20e on tyylikäs ja luotettava älypuhelin, josta löytyvät tärkeimmät ominaisuudet. Kestävässä A20e:ssä on 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin laajakulmakamera sekä 8 megapikselin selfie-kamera. Kaikki tämä samassa fiksussa paketissa. Samsung Galaxy A20e:ssä on 5,8-tuumainen HD+ TFT -näyttö, 8MP etukamera, takana 13MP pääkamera / 5MP laajakulmakamera ja 3000 mAh akku.

Samsung tuo Galaxy A70:n Suomessa myyntiin 429 euroa hintaan toukokuussa. Galaxy A40:n suositushinta on 249 euroa ja myynti alkaa 11. huhtikuuta. Edullisimman Galaxy A20e:n suositushinta 199 euroa ja myynti alkaa toukokuussa. Kaikki kolme puhelinta tulevat myyntiin mustana, valkoisena, sinisenä ja korallinsävyisenä.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung