SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden edullisen Galaxy M21 -puhelimen – 6000 mAh akku ja 48 MP kolmoiskamera

Samsung on julkaissut tänään valikoiduille markkinoille uuden Galaxy M21 -mallinimeä kantavan älypuhelimen, joka on pikkuvelimalli aikaisemmin julkaistulle Galaxy M31 -puhelimelle. Nyt uusi Galaxy M21 on ominaisuuksiltaan hieman karsitumpi, mutta tarjoaa silti varsin mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja.

Galaxy M21 on valmistettu pääosin muovista, mutta näyttöä on suojaamassa lasipinta. Itse näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus ja pisaramainen loviratkaisu. Puhelimen tehoista vastaa Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 64 tai 128 gigatavua, mutta lisää saadaan tarvittaessa microSD-muistikortin avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestosta on vastaamassa massiivinen 6000 milliampeeritunnin akku, jota ldataan USB-C-tyypin liittimen kautta maksimissaan 15 watin latauksella. Puhelimessa on myös perinteinen sormenjälkilukija takaosassa.

Samsung on varustellut Galaxy M21 -mallin kolmoiskameralla, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuus on 20 megapikseliä.

Intiassa uutuuspuhelin on tulossa tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja musta. Galaxy M21:n 4 + 64 gigatavun versio maksaa 12 999 rupiaa, eli noin 160 euroa. Myynti alkaa 23. maaliskuuta. Samsung ei ole ilmoittanut Galaxy M21 -puhelimen saatavuudesta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Samsung Galaxy M21 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung