HMDNokiaYleinen

Vuotokuvassa HMD Globalin julkaisematon Nokia 1.3 -älypuhelin

Evan Blassin julkaisemassa kuvassa Nokia 1.3 -puhelin.

HMD Global tulee esittelemään uusia Nokia-puhelimiaan huomenna 19. maaliskuuta ja huhuissa on puhuttu kolmesta uudesta älypuhelimesta, jotka olisivat Nokia 8.3, Nokia 5.3 sekä Nokia 1.3. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillänsä luotettavalta vaikuttavan kuvan edullisesta Nokia 1.3 -älypuhelimesta.

Kuvan perusteella Nokia 1.3 rakentuu muovista ja takakuori saattaa olla irrotettavissa. Puhelimen takaosassa on yksi kamera sekä yksi salamavalo. Puhelimen etuosassa on näyttö, jossa on pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. Näytön alapuolella nähdään Nokia-logo. Nokia 1.3 tulee saamaan myös perinteiset virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä ylimääräisen Google Assistant-painikkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Evan Blassin mukaan kuvassa näkyvän Nokia 1.3 -puhelimen mallikoodi on TA-1207 ja se on esillä Charcoal-väriversiossa.

Aikaisemman vuodon perusteella Nokia 1.3 -puhelimessa odotetaan olevan 1 gigatavu RAM-muistia, 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 13 megapikselin kamera sekä 5 megapikselin etukamera. Akun koko saattaa olla 4000 milliampeerituntia sekä myös irrotettavissa. Nokia 1.3:n tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin järjestelmäpiirin. Huhujen mukaan puhelin maksaa 79 euroa.

HMD Global esittelee uusia puhelimiaan siis huomenna, jolloin myös Nokia 1.3 -puhelimesta tullaan todennäköisesti kuulemaan lisää.

Lähde: Twitter (Evan Blass / yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD