SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden Galaxy Watch Active2 -älykellon – Suomessa myyntiin vain 4G-versio

Samsung on esitellyt tänään odotuksien mukaisesti uuden älykellonsa, joka kantaa nimeä Galaxy Watch Active2. Uutuuskello on teknisesti ja ulkoisesti, kuten useissa vuodoissa ennen julkaisua on nähty.

”Älykellomarkkinat kasvavat nopeaa vauhtia, ja olemmekin Samsungilla innoissamme mahdollisuudesta rakentaa uusia, kauas tähtääviä tuotteita tässä kategoriassa. Galaxy Watch Active2:ssa olemme paketoineet viimeisimmät innovaatiomme entistä ylellisempiin kuoriin. Uusin kellomme on tyylikäs ja laajasti personoitavissa, ja se sallii asiakkaidemme ottaa hyvinvointinsa omaan hallintaansa”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch Active2 on suunniteltu sekä tyylikkääksi että personoitavaksi kullekin käyttäjälle. Älykello on saatavana kahdessa kokoluokassa 44 ja 40 millimetrin halkaisijalla sekä kolmessa värissä, jotka ovat musta, hopea ja kulta. Uusi hoikka muotoilu, ruostumaton teräs ja lasinen tausta auttavat kelloa sopimaan jokaisen käyttäjän omaan tyyliin. Näyttö peittää suurimman osan laitteen etupaneelista, ja Always-on display -toiminto pitää kellotaulun näkyvissä myös lepotilassa. Kaikissa myytävissä malleissa on mukana aidosta nahasta tehty ranneke. Ranneke on stardardilevyinen, ja sen voi halutessaan vaihtaa tavalliseen, kellokaupasta hankittuun rannekkeeseen.

Galaxy Watch Active2 tuo mukanaan myös päivityksen pyörivään kellokehään, joka on nyt digitaalinen. Uudistettu kellokehä tekee käytöstä entistä intuitiivisemman ja samalla maksimoi kellotaulun koon. Pyöreää Super AMOLED-näytön kellokehää voi kiertää sekä myötäpäivään että vastapäivään, ja sillä voi luontevasti ohjata monia sovelluksia päivitetyssä One UI -käyttöliittymässä.

Galaxy Watch Active2 -kellossa on myös sisäänrakennettu 4G-yhteys, jonka avulla käyttäjät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita tai pysyä ajan tasalla pikaviesti- ja somepäivityksistä ilman puhelinta. Käyttäjä voi vastata viesteihin, twiitata tai jopa katsoa lyhyitä videoleikkeitä suoraan ranteesta. Galaxy Watch tukee eSIM:iä ja 4G-yhteyksiä. Suomessa toiminnolla on Telia, Elisa ja DNA operaattoreiden tuki.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Galaxy Watch Active2:n myynti alkaa Suomessa syksyllä ja se tulee myyntiin kahdessa kokoluokassa. Galaxy Watch Active2 4G:n 44mm versio maksaa 499 euroa ja 40mm version vastaavasti 479 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch Active2:n 44mm/40mm tiedot:

  • Näyttö: 1,4 tuumaa pyöreä Super AMOLED (360×360) / 1,2 tuumaa pyöreä Super AMOLED (360×360)
  • Suoritin: Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
  • Muisti: 1,5 Gt RAM, 4 Gt ROM
  • Akku: 340 mAh / 247 mAh (langaton lataus)
  • Käyttöjärjestelmä: Tizen
  • Muuta: LTE, Bluetooth 5.0, IP68, MIL-STD-810G
  • Mitat: 44 x 44 x 10,9 mm / 40 x 40 x 10,9 mm
  • Paino: 44 g / 37 g
  • Hinta: 499 euroa ja 479 euroa

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung