OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro saamassa kaksi uutta ominaisuutta kameraan – Makrokuvaustilaa pääsee jo testaamaan

Yksi paljastuneista ominaisuuksista on makrokuvaustila.

OnePlus 7 Pro on kiinalaisen OnePlusin kehittyneimmällä kameralla varusteltu älypuhelin ja se tarjoaa 48 megapikselin pääkameran, laajakulmasensorin sekä teleobjektiivin. OnePlus on kehittänyt kameraa kiitettävää tahtia eteenpäin puhelimen julkaisun jälkeen ja nyt luvassa on myös lisää uusia kameraominaisuuksia, jotka ovat paljastuneet tuoreimmasta kameraversiosta.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista ominaisuuksista on makrotila, joka antaa mahdollisuuden ottaa kuvia lähempänä kuvattavaa kohdetta. Erillinen makrokuvaustila on uudessa kameraversiossa mahdollista aktivoida yläosaan ilmestyneestä kuvakkeesta. Makrotila mahdollistaa kuvaamisen 2,5-8 senttimetrin päästä kohteesta. Todennäköisesti makrotila tulee olemaan vain OnePlus 7 Pron yksinomainen ominaisuus, koska siinä hyödynnetään puhelimen ultralaajakulmakameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uusi ominaisuus kantaa nimeä Focus Tracking, joka toimii vain Android Q -ohjelmistoversion päällä. Focus Tracking pyrkii lukitsemaan tarkennuksen kohteisiin, jotta tarkennus oli miellyttävä. Lisäksi Focus Tracking toimii niin valokuva- kuin videotiloissakin. Focus Tracking ominaisuuden toimintaan demonstroidaan artikkelin alalaidassa olevassa videossa.

Toistaiseksi OnePlus ei ole julkaissut kamerapäivitystä OnePlus 7 Pro -puhelimelle virallisesti. Focus Tracking -toiminnallisuus tulee todennäköisesti vasta Android Q -päivityksen yhteydessä, mutta makrotilan voi jo nyt aktivoida asentamalla OnePlus-kameran 3.8.13 -version APK-tiedoston.

Lähde: XDA-Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus