SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden ja tyylikkään Galaxy Tab S5e -tabletin

Samsung on esitellyt tänään historiansa ohuimman ja kevyimmän 10,5-tuumaisen tabletin. Uutuustabletti on nimeltään Galaxy Tab S5e. Tabletin kookas näyttö, neljä AKG:n kalibroimaa ja 3D-äänentoistoon kykenevää kaiutinta sekä aiempaa pidempi akunkesto muodostavat Samsungin mukaan vahvan kannettavan viihdekokemuksen.

”Meidän nähdäksemme kuluttajat käyttävät tablettejaan pääasiassa kotona ja muiden ihmisten kanssa, vaatien samalla paljon laitteen suorituskyvyltä, viihdeominaisuuksilta sekä muotoilulta. Uudet käyttäjäystävälliset innovaatiomme tekevätkin tableteista entistä modernimpia ja perhe-elämään sopivia. Tab S5e on suorituskyvyltään huippuluokan tabletti, joka on mahdutettu sulavalinjaisiksi muotoiltuihin kuoriin. Älykkäät ominaisuudet, kuten Bixby 2.0, tekevät laitteesta kytketyn kotitalouden keskuksen”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S5e:n uusi muotoilu korostaa tyyliä ja käytännöllisyyttä. Laite on kannettavampi ja kestävämpi kuin koskaan 5,5 millimetrin paksuuden, metallikuorten ja 400 gramman painon ansiosta. Uutta, modernia muotoilua tukee sarja tyylikkäitä värivaihtoehtoja, joihin lukeutuvat hopea, musta ja kulta. Akunkestoa luvataan jopa 14,5 tuntia, mikä tekee Galaxy Tab S5e:stä täydellisen kumppanin pitkäkestoista tehoa, verkkoselausta, suoratoistoa tai pelaamista kaipaaville.

Galaxy Tab S5e:stä tulee kiinteä osa modernia kotia erityisen lataustelakan avulla (myydään erikseen). Daily Board -toiminto näyttää tabletin levätessä telakassaan valittuja valokuva-albumeja, ajan, päivämäärän ja säätiedot. Tabletti on näin aina ladattu ja valmiina käyttöön, ja kokonaisuus on hyödyllinen lisä kotiin kuin kotiin.

Tab S5e on myös helppo jakaa läheisten kanssa jopa kahdeksan erillisen käyttäjäprofiilin ansiosta. Henkilökohtaiset kirjautumistiedot esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai suoratoistopalveluihin tallennetaan vain tietylle käyttäjäprofiilille, eli laitteella ei tarvitse kirjautua sisään ja ulos useista palveluista käyttäjän vaihtuessa. Omaan profiiliinsa voi kirjautua vaikkapa pin-koodin tai sormenjälkitunnistuksen avulla. Lisäksi Tab S5e:ssä on perheen pienimmille tarkoitettu Kids Mode -tila, jonka kautta oppi- ja viihdesisällön käyttö on turvallista.

Galaxy Tab S5e:ssä on Super AMOLED -näyttö, 16:10 kuvasuhde eikä näkyvää kotipainiketta. Edge to Edge -tyylisen näytön koko on 10,5 tuumaa, ja aiempaa ohuempien näytönreunusten ansiosta se peittää 81,8% laitteen etuosasta. Visuaalinen viihde on siis Tab S5e:llä vahvimmillaan, olipa kyse sitten eeppisestä jättielokuvasta tai lempi-TV-sarjasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tab S5e:n näytön tarjontaa tukee rikas äänentoisto, jonka mahdollistavat neljä kaiutinta sekä automaattisesti kääntyvä stereoäänentoistoteknologia. Lopputuloksena on vahva ja vaikuttava äänimaailma, joka mukautuu siihen, pidetäänkö tablettia pysty- vai vaakatasossa. Äänentoisto on lisäksi AKG:n virittämä ja Dolby Atmos -tuella varustettu, mahdollistaen ammattimaisen 3D-tilaäänen.

Samsung Galaxy Tab S5e saapuu myyntiin huhtikuun lopussa kolmessa värissä, jotka ovat hopea, musta ja kulta. Suositushinta Suomessa on 449 € Wi-Fi-versiosta ja 499 € 4G-versiosta.

Tabletin tekniset tiedot:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 • Näyttö: 10,5 tuumaa / Super AMOLED / 2560 x 1600
 • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 670
 • RAM-muisti: 4 tai 6 gigatavua
 • Tallennustila: 64 tai 128 gigatavua
 • Akku: 7040 mAh
 • Liitännät: USB-C, muistikorttipaikka
 • Kamerat: 8 MP etukamera, 13 MP pääkamera
 • Käyttöjärjestelmä: Android 8 Oreo
 • Värit: Musta, kulta ja hopea
 • Mitat: 245 x 160 x 5,5 mm
 • Paino: 400g
 • Hinta: 449-499 euroa

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung