SamsungYleinen

Samsung esitteli uuden Onyx-väriversion Galaxy Buds 2- ja Galaxy Buds Live -kuulokkeista

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung julkaisi tällä viikolla uudet Galaxy A -sarjan älypuhelimet, joita olivat Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G sekä Galaxy A73 5G. Lisäksi Samsung on esitellyt hieman pienemmälle huomiolle jääneen uuden väriversion Galaxy Buds 2- ja Galaxy Buds Live -kuulokkeista.

Uusi väriversio kantaa nimeä Onyx, ja se on yksinkertaisesti harmaa väri. Samsung on julkaissut kuulokkeista kuvan, joka esittelee uutta väriä. Molempien kuulokkeiden kohdalla latauskotelo näyttää olevan viimeistelty mattapintaiseksi, mutta itse kuulokkeet ovat kiiltäväpintaiset. Värin ohella Samsung ei ole tehnyt mitään muita muutoksia kuulokkeisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Buds 2 ja Galaxy Buds Live.

Samsungin mukaan uusi väriversio on saatavilla Galaxy Buds 2- ja Galaxy Buds Live -kuulokkeista Samsungin omasta verkkokaupasta huhtikuusta alkaen. Suomessa Galaxy Buds 2 -kuulokkeet ovat maksaneet 149 euroa ja Galaxy Buds Live -kuulokkeet vastaavasti 159 euroa.

Galaxy Buds 2 -kuulokkeet julkaistiin viime kesänä yhdessä Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimien kanssa, mutta Galaxy Buds Live -kuulokkeet ovat selvästi vanhemmat. Samsung julkaisi ne jo vuoden 2020 kesällä yhdessä Galaxy Note 20 -sarjan puhelimien kanssa.

Lähde: Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung