SamsungYleinen

Samsung esitteli vihdoin pavuilta näyttävät Galaxy Buds Live -kuulokkeet – varusteltuna myös taustamelun vaimennuksella

Samsungin tämän päivän yksi odotetuista ja mielenkiintoisimmista uutuuksista ovat Galaxy Buds Live -kuulokkeet. Erikoisen Galaxy Buds Live -kuulokkeista tekee niiden muotoilu, joka poikkeaa selvästi monista täyslangattomista nappikuulokkeista. Kuulokkeet muistuttavat vahvasti papuja, eikä kuulokkeita, mutta Samsungin mukaan uusi muotoilu pitäisi olla miellyttävä korvassa pidettäessä.

Samsung on tuonut Galaxy Buds Live -kuulokkeisiin myöskin AKG:n ääniosaamista ja suuremmat 12 millimetrin kaiutinelementit, jotka yhdessä tuottavat rikkaan ja syvän äänen, joten käyttäjät voivat kuunnella lempimusiikkiaan parhaalla tavalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds Live -nappikuulokkeissa on kolme mikrofonia ja Voice Pickup Unit -yksikkö, joiden ansiosta puhelut läheisille tuntuvat lähes samassa huoneessa tapahtuvilta keskusteluilta. Samsungin uusimmissa kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelunvaimennus, joka yhdistää kahden maailman parhaat puolet: avoin ja tilantuntua tukeva äänentoisto sekä mahdollisuus joko päästää ympäröivä maailma osaksi kokemusta tai eristää se häiritsemästä. Näin käyttäjät voivat vaivatta esimerkiksi uppoutua äänikirjaan ja kuulla silti junaansa koskevat kuulutukset asemalla.

Kuulokkeiden mitoiksi on ilmoitettu 16,5 x 27,3 x 14,9 millimetriä ja painoksi 5,6 grammaa. Kuulokkeiden latauskotelo on kooltaan 50 x 50,2 x 27,8 millimetriä ja painoa sillä on 42,2 grammaa. Kuulokkeet ovat myös IPX2-sertifoidut.

Kuulokkeisiin Samsung on saanut ahdettua 60 milliampeeritunnin akun, kun taasen latauskotelossa on 472 milliampeeritunnin akku. Samsungin mukaan kuulokkeiden käyttöaika on noin 6 tuntia yhdellä latauksella ja kotelosta löytyy virtaa 21 tunniksi. Samsung on myös panostanut Galaxy Buds Live -kuulokkeiden lataamiseen, sillä 5 minuutin latauksella saadaan jopa tunnin käyttöaika.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Galaxy Buds Live -kuulokkeet tulevat saataville 21. elokuuta ja värivaihtoehdot ovat Mystic Bronze, Mystic White ja Mystic Black. Hintaa kuulokkeilla on 189 euroa.

Galaxy Buds Live tiedot:

 • Mitat: 16,5 x 27,3 x 14,9 mm (kuulokkeet), 50 x 50,2 x 27,8 mm (kotelo)
 • Paino: 5,6 g (kuulokkeet), 42,2 g (kotelo)
 • Kaiutinajuri: 12mm kaiutinajuri
 • Mikrofonit: 3 mikrofonia (2 ulkoista + 1 sisäinen )
 • Akku: 60 mAh (kuulokkeissa), 472 mAh (kotelossa)
 • Käyttöaika: 6 tuntia / yhteensä 21 tuntia (ANC tai Bixby Voice Wake-up ON)
 • Lataus: Tunnin käyttöaika 5 minuutin pikalatauksella, Qi-sertifioitu langaton lataus
 • Yhteysominaisuudet: Bluetooth v5.0, Codec: Scalable (Samsung proprietary), AAC, SBC
 • Anturit: Accelerometer, IR, Hall, Touch, Grip, VPU (Voice Pickup Unit)
 • Yhteensopivuus: Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 7↑, iOS 10.0↑
 • Vedenkestävyys: IPX2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Eivät vedä vertoja Vola 2.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung