OnePlusYleinen

OnePlus Nord 3 -puhelimen mahdolliset tiedot huhujen kohteena – 150 watin lataus, Dimensity 8100…

OnePlus Nord 2

OnePlus tulee suurella todennäköisyydellä tänä vuonna julkaisemaan OnePlus Nord 3 -älypuhelimen, ja kyseessä olisi malliston kärkimalli. Huhuissa OnePlussan on kerrottu valmistelevan kevään aikana muun muassa OnePlus Nord CE 2 Lite– ja OnePlus Nord 2T -puhelimien julkaisua, mutta nyt tuore vuoto saattaa paljastaa ensimmäiset yksityiskohdat Nord 3 -mallista.

Tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut Weibo-palvelussa muutamia yksityiskohtia tulevasta OnePlus-puhelimesta. Toistaiseksi puhelimen tarkasta mallinimestä ei ole tietoa, mutta todennäköisesti kyseessä on OnePlus Nord 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa huhun mukaan suuri 6,7 tuuman kokoinen BOE:n kehittämä tasainen OLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää 2412 x 1080 pikseliin. Lisäksi näytössä pitäisi olla yläreunassa keskitettynä yksi reikä etukameraa varten.

Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämän uuden Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. Puhelimeen on tulossa jopa 12 gigatavua LPDDR5-versioon perustuvaa RAM-muistia sekä UFS 3.1 -standardiin perustavaa sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston kerrotaan olevan 4500 milliampeeritunnin akun varassa, mutta kohokohtana olisi 150 watin tehoinen pikalataus. OnePlus on aikaisemmin kertonut julkaisevansa Q2:n aikana ensimmäisen puhelimensa 150 watin latauksella, joten kyseessä voisi olla Nord 3. Vuotaja kertoo puhelimessa olevan X-akselinen värinämoottori sekä näytönalainen optinen sormenjälkilukija.

Kameroiden osalta vuotaja kertoo puhelimen tarjoilevan kolmoiskameran, joka koostuu 50 megapikselin Sony IMX766 -sensoriin perustuvasta pääkamerasta, 8 megapikselin toisesta kamerasta ja 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Kamerat ovat todennäköisesti ultralaajakulmakamera sekä makro/syvyyskamera. Etuosassa on huhun mukaan 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Toistaiseksi muita tietoja ei puhelimesta ole vuotanut. Todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan lähempänä varsinaista julkaisua. Tiedot vaikuttavat pitkälti samoilta, joita odotetaan myös Realme GT Neo 3 -puhelimeen, joten OnePlus Nord 3 saattaa olla pitkälti identtinen puhelin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus