SamsungYleinen

Samsung Galaxy A03 nyt myynnissä Suomessa 149 euron hintaan – varusteltu 48 MP kameralla ja 5000 mAh akulla

Samsung Galaxy A03

Samsung on tuonut Suomessa myyntiin edullisen Galaxy A03 -älypuhelimen, jonka korealaisjätti julkaisi jo viime marraskuussa. Puhelin on tuotu saataville uudemman Galaxy A13 -puhelimen kanssa. Samsung on tuomassa huhtikuussa saataville myös kalliimmat Galaxy A33 5G– ja Galaxy A53 5G -puhelimet.

Uusi Galaxy A03 on muotoilullisesti tuttua alempaa hintaluokkaa, sillä Samsung käyttää valmistusmateriaalina muovia. Puhelimen takaosassa on neliömäinen kamera-alue ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli.  Samsung ilmoittaa Galaxy A03 -puhelimen mitoiksi 164,2 x 75,9 x 9,1 millimetriä ja laitteesta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A03 on varusteltuna 6,5 tuuman kokoisella Infinity-V-näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen T606-järjestelmäpiiri, joka koostuu kahdesta 1,6 GHz:n Cortex-A75-ytimestä sekä kuudesta 1,6 GHz:n Cortex-A55-ytimestä. Suomessa puhelinta tarjotaan 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, joten ainakin akunkeston pitäisi olla hyvä. Akkua ladataan valitettavasti vanhalla micro-USB-liittimellä ja tuettuna on vain 7,75 watin lataus. Samsung on vahvistanut äänentoistossa olevan tuettuna Dolby Atmos -tekniikka. Puhelimessa on myös GPS sekä 3,5 mm kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A03 -puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu tarkasta 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Käyttöjärjestelmänä on vielä vanha Android 11.

Suomessa Galaxy A03 on saatavilla nyt useiden jälleenmyyjien kautta 149 euron hinnalla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung