SamsungYleinen

Uusi Samsung Galaxy A13 myyntiin Suomessa 189 euron hintaan – ”Samsungin A-sarja on nauttinut pitkäjänteisestä suosiosta Suomessa”

Samsung Galaxy A13

Samsung on tänään ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin uuden Galaxy A13 -puhelimen, joka esiteltiin globaalisti viikko sitten. Kyseessä on yksi edullisimmista Galaxy A -malliston älypuhelimista. Samsungin mukaan Galaxy A -mallisto on ollut hyvin suosittu myös Suomen markkinoilla.

Suomessa uusi Galaxy A13 on nyt saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä sekä Samsungin omasta verkkokaupasta. Pohjoismaissa tarjolle tulevat väriversiot musta, valkoinen ja sininen. Galaxy A13:n hinta on 189 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Uusi A-sarjan puhelimemme tuo laadukkaat teknologiset ratkaisut edullisen hintapisteen laitteeseen. Samsungin A-sarja on nauttinut pitkäjänteisestä suosiosta Suomessa ja Galaxy A13 löytää varmasti paikkansa perusälypuhelinta harkitsevien joukossa”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy A13 -puhelimessa on 6,6 tuuman näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella ja 60 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista on vastaamassa Samsungin oma Exynos 850 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on versiosta riippuen 3, 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on vastaavasti 32, 64 tai 128 gigatavua. Myös muistikorttipaikka löytyy. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 25 watin pikalatauksella. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 165,1 x 76,4 x 8,8 millimetriä ja painoksi 195 grammaa.

Kameroiden osalta Samsung luottaa 50 megapikselin pääkameraan, 5 megapikselin ultralaajakulmakameraan sekä kahteen 2 megapikselin kameraan syvyys- ja makrokuvaamista varten. Etuosassa on 8 megapikselin kamerasensori. Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii myös Android 12, jonka päällä hyrrää One UI 4.1 -käyttöliittymä.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung