SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy A03 -puhelimen – kohokohtina 5000 mAh akku ja 48 megapikselin kamera

Samsung on julkistanut tänään Galaxy A03s- ja Galaxy A03 Core -puhelimien jälkeen uuden Galaxy A03 -älypuhelimen. Kyseessä on hyvin edulliseen hintapisteeseen asettuva puhelin, jossa on kuitenkin muutama hyvin mielenkiintoinen tekninen ominaisuus.

Galaxy A03 on varusteltuna 6,5 tuuman kokoisella Infinity-V-näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus. Samsung ei ole paljastanut puhelimessa käytettävää järjestelmäpiiriä, mutta kyseessä on kahdeksanytiminen piiri, joka koostuu kahdesta 1,6 GHz:n ytimestä sekä kuudesta 1,6 GHz:n ytimestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung kertoo puhelimesta olevan tarjolla kolme muistiversiota, jotka ovat 3 + 32 gigatavua, 4 + 64 gigatavua sekä 4 + 128 gigatavua. Galaxy A03 -puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, joten ainakin akunkeston pitäisi olla hyvä. Samsung on vahvistanut äänentoistossa olevan tuettuna Dolby Atmos -tekniikka.

Puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu tarkasta 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Samsung ilmoittaa Galaxy A03 -puhelimen mitoiksi 164,2 x 75,9 x 9,1 millimetriä. Puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja punainen. Samsung ei ole vielä vahvistanut Galaxy A03:n hinta- tai saatavuustietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung