SamsungYleinen

Samsung Galaxy A21s -puhelimen tekniset tiedot ja kuvat paljastuivat ennen julkaisua

Samsung tulee todennäköisesti julkaisemaan hyvin pian uuden Galaxy A21s -puhelimen, joka on yksi yhtiön edullisemman hintaluokan laitteista. Tällä kertaa Galaxy A21s -mallin kuvat ja tekniset tiedot ovat paljastuneet Winfuture.de -sivuston toimesta.

Vuotokuvien perusteella Galaxy A21s olisi tulossa tarjolla ainakin kolmessa värissä, jotka ovat valkoinen, musta ja sininen. Lisäksi laitteen muotokieli on hyvin vastaava kuin muissakin Galaxy A -malliston älypuhelimissa. Etuosassa on suuri näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Galaxy A21s -puhelimen takaosassa nähdään myös sormenjälkilukija sekä Samsungin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi suuri 6,5 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 1600 x 720 pikselin tarkkuus. Tehoista pitäisi vastata uusi Exynos 850 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A21s on varusteltuna myös microSD-muistikorttipaikalla, kuulokeliittimellä ja Android 10 -käyttöjärjestelmällä.

Galaxy A21s:n takaosassa on neloiskamera, joka tulee koostumaan 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä todennäköisesti 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosan kameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

Puhelimessa on myös suuri 5000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta. Lisäksi Galaxy A21s tarjoaa 4G-yhteydet, Bluetooth 5.0 -tuen sekä NFC:n. Tietojen perusteella puhelimen hinta tulisi asettumaan 199 euron tietämiin ja julkaisun pitäisi tapahtua toukokuun aikana.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung