HonorYleinen

Ensi viikolla julkaistavan Honor X10 -puhelimen kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

Honor tulee julkaisemaan ensi viikolla Kiinassa uuden Honor X10 -puhelimen, joka on varusteltu 5G-yhteyksillä sekä mielenkiintoisilla keskihintaluokkaan asettuvilla ominaisuuksilla. Tänään Honor on julkaissut Weibossa kuvan puhelimesta, joka paljastaa monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Honor on myös vahvistanut joitakin puhelimen teknisiä ominaisuuksia jo ennen julkaisua.

Kuvien mukaan puhelimessa olisi mielenkiintoinen takaosan toteutus, jossa nähdään myös tuttu laatikkomainen kamera-alue. Honor X10 tulee saamaan myös pop-up-etukameran sekä kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan. Honor on itse vahvistanut puhelimen saavan Kirin 820 -järjestelmäpiirin sekä 90 hertsin virkistystaajuuden näyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden raporttien mukaan Honor X10 tulisi saamaan 6,63 tuuman Full HD+ -tasoisen näyttöpaneelin (2400 x 1080), joka perustuu LCD-tekniikkaan. Takaosan kameran pitäisi rakentua 40 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Akunkeston kerrotaan olevan 4300 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 22,5 watin pikalatauksella.

Vuodon perusteella Honor X10 -puhelimessa olisi myös Bluetooth 5.1 -yhteys, 6 gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä tuki nano-muistikortille aina 256 gigatavuun asti. Honor X10 -puhelimeen odotetaan myös Android 10 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää MagicUI 3.1.1 -käyttöliittymä.

Huhuissa on ollut myös Honor X10 Pro, mutta valitettavasti siitä ei ole toistaiseksi tarkempia vuotoja. Honor tulee julkaisemaan ainakin Honor X10 -perusmallin 20. toukokuuta Kiinassa.

Lähde: Weibo (kiinaksi), Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor