SamsungYleinen

Samsung Galaxy A23 5G myyntiin Suomessa 299 euron hintaan – Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, 120 hertsin näyttö ja 50 megapikselin neloiskamera

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung julkisti Galaxy A23 5G valituilla markkinoilla elokuun alussa ja nyt se on tulossa myyntiin myös Suomessa. Samsung ei ole itse vielä asiasta tiedottanut, mutta puhelin löytyy yhtiön sivuilta ja se on päätynyt jälleenmyyjien listauksiin. Kyseessä on yksi yhtiön edullisimpiin lukeutuvista 5G-puhelimista.

Suomessa uutuuspuhelin tulee myyntiin 299 euron hintaan 4 + 64 gigatavun muistiversiossa. Tarjolle tulee neljä väriversiota, jotka ovat oranssi, valkoinen, musta ja sininen. Muun muassa Power on listannut puhelimen verkkokaupassaan ja ilmoittaa puhelinta tulevan varastoon 5. syyskuuta. Puhelimen tuotesivu on myös listattu nyt Samsungin Suomen sivuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Samsung Galaxy A23 5G

Näyttö on kooltaan 6,6 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus. Etukameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin.

Galaxy A23 5G -puhelimen suorituskyvystä on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri. Samsung on varustellut puhelimen 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 64 gigatavulla sisäistä tallennustilaa. Puhelimesta on olemassa myös 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilla varustellut versiot sekä 128 gigatavun sisäisen tallennustilan tarjoava versio. Galaxy A23 5G tukee myös muistikorttia aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on neljä kameraa, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella. Lisäksi puhelimessa on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 25 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä on tuoreeltaan Android 12, jonka päällä hyrrää One UI 4.1 -käyttöliittymä.

Lähde: Power, Samsung.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung