SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy Tab S8 -sarjan tableteille Android 12L -päivityksen – mukana merkittäviä uudistuksia

Samsung Galaxy Tab S8 -tabletit.

Samsungin alkuvuodesta julkaisemat Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit saivat alunperin Android 12 -käyttöjärjestelmän ja Samsungin One UI -käyttöliittymän, jotka ovat versioiltaan samoja mitä valmistajat tarjoavat perinteisille älypuhelimille. Nyt Samsung on julkaissut Android 12L -käyttöjärjestelmäpäivityksen, jonka päällä pyörii Samsungin oma One UI 4.1.1 -käyttöliittymä.

Android 12L -käyttöjärjestelmä on tarkoitettu juuri tableteille ja taittuvanäyttöisille puhelimille ja käyttöjärjestelmäversiossa on normaalia Android 12 -käyttöjärjestelmää paremmin panostettu käyttökokemuksen optimointiin suuremmilla näytöillä. One UI 4.1.1 -käyttöliittymällä varustettu Android 12L nähtiin ensimmäisenä 10. elokuuta julkaistuissa Samsung Galaxy Z Fold 4– ja Galaxy Z Flip 4 -älypuhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tuo Galaxy Tab S8 -tableteille Galaxy Z Flip 4 ja Z Fold 4 -puhelimien julkaisun yhteydessä esitellyn aiempaa paremman tehtäväpalkin. Tehtäväpalkki pysyy aina päällä ja helpottaa täten navigointia sovelluksesta toiseen. Lisäksi moniajonäkymän saa uudistetulla tehtäväpalkilla avattua, kun raahaa palkista haluamansa sovelluksen ruudulle.

One UI 4.1.1 -käyttöliittymän mukana Galaxy Tab S8 -tabletit saavat ominaisuuden, jolla käyttäjä voi irroittaa kuvasta tekstin, jonka voi sen jälkeen jakaa mihin vain sovellukseen. Kuvasta irroitetun tekstin voi myös kääntää toiselle kielelle. Aluksi tuettuina kielinä on Kiina, Saksa, Korea, Ranska, Italia, Portugali ja Espanja. Valikoima voi kasvaa tulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näiden lisäksi käyttäjä voi One UI 4.1.1 -versiossa asettaa yhteystiedoille erilaisia taustakuvia, jotka näkyvät ruudulla silloin, kun yhteystieto soittaa. Samsung-näppäimistö saa päivityksessä laajennuksia emoji-, kaomoji-, ja tarra -toimintoihin. Samsungin oma selain on saanut tuen kirjanmerkkien kansioille ja jatkossa omia suosikkisivuja voi järjestellä uudelleen vetämällä ja pudottamalla sivua.

Galaxy Tab S8 -tabletit saavat Android 12L -käyttöjärjestelmäpäivityksen mukana Googlen elokuun tietoturvapäivitykset. Päivitys on tullut ensimmäisenä saataville Euroopassa ja Koreassa.

Lähde: SamMobile

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung