SamsungYleinen

Samsung Galaxy A32 5G saapuu Suomessa myyntiin 12. helmikuuta 279 euron hintaan

Samsung esitteli jo tammikuun puolessavälissä uuden Galaxy A32 5G -älypuhelimen, joka on yhtiön edullisin 5G-puhelin. Tänään Samsung on vahvistanut puhelimen olevan tulossa saataville myös Suomen markkinoilla 12. helmikuuta 2021, ja hintaa puhelimella on 279 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Samsungin Galaxy A32 5G on tyylikäs ja edullinen 5G-puhelin, joka edustaa haluamme pitää huoli siitä, että 5G tulee kaikkien ulottuville. Galaxy A32 5G on samalla vahva lisäys kasvavaan A-sarjan mallistoomme. Laite kuuluu myös laajennettuun päivitysvalikoimaamme, joka tuo edelleen käyttäjälle turvaa ja huolettomuutta kolmen vuoden tietoturvapäivityksillä ja kahden vuoden Android-käyttöjärjestelmäpäivityksillä”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja, Mika Engblom.

Galaxy A32 5G:n näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytön yläreunassa on pisaramainen lovitoteutus ja alareunaan on jätetty muita reunoja paksumpi musta kaistale. Puhelimen suorituskyky on MediaTekin kehittämän Dimensity 720 -järjestelmäpiirin varassa, jonka rinnalla on 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua, ja Galaxy A32 5G tukee myös muistikortteja. Dimensity 720 on varusteltuna myös integroidulla 5G-modeemilla.

Samsung on laittanut puhelimeen suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan USB-C-tyypin liittimen kautta 15 watin latauksella. Galaxy A32 5G:n takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on yksi 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Galaxy A32 5G tarjoaa myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, Android 10 -käyttöjärjestelmän sekä Dolby Atmos -äänentoiston. Samsung on esitellyt puhelimen neljässä väriversiossa, jotka ovat Awesome Black, Awesome White, Awesome Blue sekä Awesome Violet. Suomessa myyntiin tulevassa variantissa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Missä ovat hyvät pienet puhelimet? Alle 6″. Isot leivät ei mahdu taskuun.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung