SamsungYleinen

Samsung Galaxy A34 5G- ja Galaxy A54 5G -puhelimet esillä uusissa kuvissa – tällaisia uutuuksia odotetaan julkaistavaksi hyvin pian

Samsung Galaxy A34 5G ja Galaxy 54 5G

Samsungin on odotettu julkistavan kevään aikana Galaxy A -malliston parhaimmat jäsenet, jotka olisivat Galaxy A34 5G sekä Galaxy A54 5G. Puhelimet ovat olleet jo useaan kertaan huhujen ja vuotojen kohteena, mutta nyt nettiin on vuodettu Winfuture.de-sivuston toimesta aikaisempaa paremmat tuotekuvat.

Galaxy A -sarjassa nähdään tällä kertaa pitkälti samanlainen muotoilu kuin kalliimmissa Galaxy S23 -puhelimissa. Takaosassa ei ole enää yhtenäistä kamera-aluetta, vaan kamerat ovat itsenäisesti ja ne työntyvät hieman ulos muusta rungosta. Taka- ja etupinnat ovat tasaiset ja myös kehyksestä on tehty melko tasainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on varustellut Galaxy A54 5G -puhelimen näytöllä, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Galaxy A34 5G -puhelimen näytössä on pisaramainen lovitoteutus. Vuotokuvissa molemmat puhelimet nähdään neljässä väriversiossa, joista yhteiset värit ovat musta, vihreä sekä violetti. Galaxy A54 5G on tulossa myös valkoisena ja Galaxy A34 5G vastaavasti hopeisena.

Vuotojen mukaan Galaxy A54 5G -puhelimessa on 6,4 tuuman kokoinen Super AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimeen on tulossa Samsungin oma Exynos 1380 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi tuettuna on muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A54 5G -puhelimen takaosaan odotetaan 50 megapikselin pääkameraa, jonka rinnalla on 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Etuosassa on yksi 32 megapikselin tasoinen kamera. Akku tulee olemaan kooltaan 5000 milliampeerituntia ja Samsung on varustellut puhelimen IP67-luokituksen mukaisella pölyn- ja vedenkestävyydellä.

Galaxy A34 5G -puhelimessa tullaan tarjoamaan suurempi 6,6 tuuman kokoinen Super AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan MediaTekin kehittämä Dimensity 1080 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka pitäisi löytyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kamerat ovat 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Etuosassa pitäisi olla 13 megapikselin tasoinen selfiekamera. Galaxy A34 5G on saamassa myös kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun sekä IP67-luokituksen.

Vuodot ovat kertoneet Samsungin julkistavan Galaxy A -sarjan uutuuspuhelimet maaliskuun lopussa. Aikaisempien huhujen mukaan Samsung tulisi nostamaan puhelimien hintoja reilusti. Galaxy A34 5G -puhelimen hinnat alkavat 410-430 eurosta ja vastaavasti Galaxy A54 5G -puhelimien hintojen on odotettu alkavan 530-550 eurosta.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung