HMDNokiaYleinen

Suomalainen HMD Global vihjaa: ”jotain jännittävää” tulossa Nokia-puhelimien osalta lauantaina

Nokia logo

Mobile World Congress 2023 -messut Barcelonassa lähestyvät kovaa vauhtia. Jo nyt tulevana viikonloppuna useat valmistajat tulevat julkaisemaan uutuuksiaan, joista yksi näyttää olevan suomalainen HMD Global. Asiasta on annettu ensimmäinen vihje yhtiön hallinnoimalla Twitter-tilillä.

Nokia Mobilen Twitter-tilillä julkaistun twiitin mukaan HMD Globalilla on ”jotain jännittävää” jaettavanaan 3 päivän päästä. Tarkemmin ei kuitenkaan kerrottu mitä asia koskee, mutta odotettavasti HMD Global voisi julkistaa uusia Nokia-tuotteita juuri ennen MWC-messuja lauantaina 25. helmikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Julkaisussa on myös video, johon ilmestyy numero kolme sekä neljä eri väriä, jotka ovat vihreä, syaani, violetti sekä sininen. Nämä voisivat viitata tulevien laitteiden mahdollisiin väriversioihin. Todennäköisesti tarkempia tietoja julkaisusta saadaan vielä tällä viikolla, mutta viimeistään lauantaina on vahvistettu uutisia olevan tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin tänään HMD Global julkisti jo erittäin edullisen Nokia C02 -älypuhelimen globaalisti. Kyseessä on Android 12 Go -käyttöjärjestelmään perustuva laite, jossa on lähtötason ominaisuudet. Puhelimen myös luvattiin olevan IP52-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävän ja sen luvattiin olevan suunnitellun kestämään vahinkopudotuksia.

Tammikuussa HMD Global julkisti edullisen 89 euron hintaisen Nokia C12 -älypuhelimen. Kyseisessä puhelimessa oli 6,3 tuuman LCD-näyttöpaneeli, Unisoc 9863A1 -järjestelmäpiiri, 3000 milliampeeritunnin akku sekä 8 megapikselin kamera.

Lähde: Twitter  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mulle riittäisi HMD Globalin suunnalta jännittäväksi teoksi se, että ne toisivat päivityksen, jolla tämän Nokia T20 -tablettini äänet pysyisivät päällä tuntia pidempään. Tämä oli oikein hyvä laite kaupasta ostettaessa Android 11:lla varustettuna. Android 12 -päivitys teki tästä edellisen Huawein kaltaisen hidastelevan ja epäluotettavan laitteen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD